FOTO. Copil lovit de mașină. Ar fi încercat să evite pietonii și a ajuns pe șosea

Un accident care s-a soldat cu rănirea ușoară a unui copil de 11 ani a avut loc duminică seara, pe strada Ambudului din municipiul Satu Mare. Potrivit informațiilor PresaSM, minorul aflat pe bicicletă ar fi încercat să evite un grup de pietoni aflați pe trotuar și așa a ajuns pe carosabil. 

Un copil de 11 ani a fost lovit de mașină în timp ce se plimba pe bicicletă pe strada Ambudului. Potrivit informațiilor PresaSM, minorul ar fi încercat să evite niște pietoni, moment în care a ajuns pe carosabil și a fost lovit de mașina care circula cu viteză redusă.

Copilul a scăpat cu răni ușoare, dar în urma incidentului a rămas fără bicicletă.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție dar și o ambulanță.

Potrivit informațiilor preliminare, copilul nu s-a asigurat, dar nici nu era supravegheta în momentul în care se plimba cu bicicleta.

Legea prevede că doar minorii de peste 14 ani se pot deplasa singuri pe bicicletă pe drumurile publice.4 Comments on "FOTO. Copil lovit de mașină. Ar fi încercat să evite pietonii și a ajuns pe șosea"

 1. Badea Gheorghe | iunie 15, 2020 at 13:36 |

  Tot legea prevede că circulația bicicliștilor (indiferent de sex, vârstă sau situație materială) este interzisă pe trotuare, cu excepția celor pe care s-a amenajat o pistă pentru bicicliști!!
  Totuși, majoritatea bicicliștilor, din comoditate și din lașitate, circulă tot pe trotuare!!! Plus că foarte mulți dintre aceștia habar nu au că există o lege care să reglementeze circulația bicicliștilor, sau dacă știu de lege, nu cunosc prevederile acesteia!!

  Vă rog să faceți o anchetă jurnalistică și în acest sens, deoarece eu constant reclam că sunt pur și simplu agresat de bicicliști pe trotuar, nimeni nu ia măsuri! Poliția mă expediază către poliția locală, iar gardienii publici spun că nu au cum să ia măsuri, deoarece până ies ei din bârlog biciclistul s-a dus!!
  Despre eventuale măsuri preventive nici nu poate fi vorba!!

  View Comment
 2. Badea Gheorghe | iunie 15, 2020 at 13:41 |

  Ce am uitat să spun este că sunt foarte mulți părinți inconștienți care le cumpără odraslelor biciclete, dar nu-i învață despre regulile de circulație cărora li se supun!
  Eu i-am cumpărat copilului meu bicicletă, dar având sub 14 ani, nu-i dau voie să circule decât în grădina Romei și pe digurile Someșului, doar însoțit de unul dintre părinți!
  Bineînțeles că copilul este, uneori, umilit de către ceilalți copii, că pe el nu-l lasă părinții să circule pe unde vrea el, și că el are voie să circule doar în anumite locuri! Mai dau și de câte un părinte care mă critică, și mă îndeamnă să-l las să meargă pe trotuar, că doar nu încurcă pe nimeni …!! Când le spun că încalcă legea, râd de mine și spun că cu toții o facem … Le dispare cheful de miștocăreală când le-o tai sec că eu nu!

  View Comment
 3. Auzi bade ioane si pista de biciclete unde sunt si daca sunt îs parcate mașini pe ele nu ai încotro

  View Comment
 4. Badea Gheorghe | iunie 17, 2020 at 10:01 |

  @Anonim: Lipsa pistelor pentru biciclete nu îți dă ție, sau odraslei tale, dreptul de a circula cu bicicleta pe trotuar!
  Mergi pe carosabil, dacă ai vârsta necesară, exact așa cum prevede legea!
  Dacă nu ai vârsta, faci cum fac eu, pun bicicletele pe mașină și merg în grădina Romei sau pe digul Someșului!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre accident
FOTO. Accident cu două victime, provocat de o sătmăreancă în Cluj-Napoca

Închide