FOTO. Coșmarul șoferilor cu parcări închiriate. Cum le ocupă alții locurile cu zilele

Ce te faci dacă locuiești într-un cartier din municipiul Satu Mare, deții o mașină, îți închiriezi legal un loc de parcare, iar în final vine un alt șofer și îți parchează cu zilele pe locul tău? Astfel încât ai ajuns să plătești pentru un șofer cel puțin neatent, ca să nu fim mai drastici.

Ei, bine, nu poți să faci absolut nimic, decât să stai și să asiști la întreaga scenă. Și asta pentru că, în afară de o amendă, nimeni nu poate face nimic. Mașina nu se poate ridica, iar șoferul se alege cu un proces verbal de sancțiune pus în parbriz.

Într-o astfel de situație se află un sătmărean, din cartierul Micro 15, care le cere ajutorul internauților.

”Avem nevoie de ajutor, fiindcă nimeni nu ne ajută. Avem parcare plătită în Micro 15, dar nu putem parca de două zile fiindcă o mașina e parcată în locul nostru. Am apelat la Poliția Locală și administrația locală care a pus o amenda și atât. În rest trebuie să așteptăm. Întrebarea mea este cât? Dacă cunoaște cineva mașina să ne contacteze. Nu e corect că cineva plătește parcare și nu putem să parcăm”, a precizat un sătmărean pentru PresaSM.

DISTRIBUIȚI și dvs.! Poate reușim să dăm de șoferul mașinii! Vă mulțumim!

3 Comments on "FOTO. Coșmarul șoferilor cu parcări închiriate. Cum le ocupă alții locurile cu zilele"

 1. Gică Contra | noiembrie 16, 2019 at 15:11 |

  De ce nu poate fi ridicată mașina? Dacă este parcată pe locul taximetriștilor sau în fața unei porți se poate?!

  View Comment
 2. Cum adica ”nu se poate ridica” ??!!Din moment ce exista un contract de inchiriere cu ADP-ul,de ce sa nu poata fi ridicata ???!!!Inseamna ca cei de la ADP cunosc contavenientul,si e posibil ca acesta sa fie rudenie cu cineva din primarie,si nu vor sa-i fie ridicata masina !!

  View Comment
 3. Este ilogic sa nu po-ti rezolva problema. AstaiRomania de azi

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre parcare
Primăria anunță taxele pentru 2020. Cât vor costa parcările

Închide