FOTO. COVID-19 în Primăria Satu Mare! 13 angajați în izolare, un angajat pozitiv!


Treisprezece angajați ai Primăriei Satu Mare se află în izolare la domiciliu, după ce unul dintre colegii lor a fost testat pozitiv la coronavirus și a fost internat în spital. Angajatul testat pozitiv lucrează la Biroul Autorizații Construcții Drumuri și este soțul cadrului medical de la Unitatea de Primire Urgențe confirmat pozitiv la Covid la sfârșitul lunii iulie.

City Managerul Maskulik Csaba a declarat pentru Radio Cluj că opt dintre persoanele aflate în izolare sunt contacții și colegi direcți ai angajatului, iar ceilalți sunt colegi cu care acesta a mai intrat în contact. Toți angajații aflați în izolare vor fi testați luni, 3 august, și vor reveni la muncă doar după aflarea rezultatelor testelor.

“Vineri, 31 iulie, un coleg de la Biroul Autorizații Construcții Drumuri a fost testat și găsit pozitiv cu noul coronavirus. Colegul nu a mai venit vineri la serviciu și am știut și faptul că soția sa a fost confirmată pozitivă, așa că am decis dezinfectarea tuturor spațiilor unde a avut acces. Colegii lui, cu care a intrat în contact direct, respectiv opt persoane, au intrat în izolare. Alături de alte cinci persoane, cu care a intrat în contact în ziua precedentă. Acum toți așteaptă să fie testați luni, 3 august, și vor putea reveni la serviciu doar dacă testul va fi negativ”, a declarat city managerul Maskulik Csaba.

Interesant este faptul că la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare o parte dintre angajați nu poartă mască de protecție, fie o poartă necorespunzător. În loc să aibă grijă de respectarea protocoalelor de siguranță, conducerea medicală a Spitalului Județean Satu Mare se războiește cu mass media județeană.

Atenție, să nu se repete la Satu Mare cazul Suceava! Imagini surprinse în flagrant la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare! 5 Comments on "FOTO. COVID-19 în Primăria Satu Mare! 13 angajați în izolare, un angajat pozitiv!"

 1. asa se produc nenorocirile….. In punctul unde se aduna numai bo;navi sa nu te protejezi. Poate chiar in acest moment un cadru medical pozitiv infecteaza zeci de bolnavi cu alte afectiuni. Si nu e asta crima..? Nu altfel a izbucnit tragedia din Suceava. Prefectul tace? Nu va umflati in pene ca sunt neregului.

  View Comment
 2. Spitalul este în subordinea Consiliului Județean, nu a prefectului. Iar lipsa de profesionalism a angajaților din spitalele din Satu Mare este celebră în toată țara! Pe oriunde mergi în țară la alți medici, când aud de Satu Mare au numai păreri negative!

  View Comment
 3. O întrebare: Cine suportă cheltuielile pentru testare COVID dacă un angajat are nevoie de test?

  View Comment
 4. Astia de la Primaria SM au avut nevoie de concediu de odihna suplimentar?? Covidul pentru multi e un motiv ca sa nu vina la munca si sa stea acasa pe salar 100%, mai ales ca legislatia este foarte permisiva, pot sta in carantina si la munte si la mare!!

  View Comment
 5. uglybadbear | august 5, 2020 at 19:35 |

  Băi, deșteptule, și ce-ai vrea? Să vină la slujbă și să-și îmbolnăvească colegii?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare
COVID-19 Satu Mare: Două cazuri noi în județul Satu Mare

Închide