FOTO. Cozi foarte mari pe B-dele Lucian Blaga și Independenței. Trafic restricționat parțial pe B-dul Goga

Primăria Municipiului Satu Mare anunță restricții de circulație începând cu data de 01.07.2019 pe Bulevardul Octavian Goga. Se execută lucrări de reparaţii a covorului asfaltic, încadrare cu borduri carosabile, ridicări la cotă a căminelor de vizitare și a gurilor de scurgere. În prima fază se va lucra în pasajul Soarelui, până în dreptul străzii Dâmbovița!

Din această cauză s-au format cozi mari atât pe Bulevardul Lucian Blaga, cât și pe Bulevardul Independenței sau strada Păuleștiului.

Conducerea Primăriei Satu Mare face apel la înțelegerea șoferilor, aceste lucrări fiind obligatoriu de executat.

FOTO: Drivers SM/Facebook

Reamintim că după mai multe intervenții repetate – toate cu recidivă – la sistemul de furnizare al apei potabile de pe Bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare, cei de la Apaserv au în vedere modernizarea totală a întregii infrastructuri. Mai exact, vor înlocui toate conductele, potrivit unor informații intrate în posesia PresaSM.

Zona vizată este cea cuprinsă între Bulevardul Octavian Goga și strada Dâmbovița, chiar înainte de pasajul de Cale Ferată care traversează Bulevardul Octavian Goga. Problema este că pe tronsonul în cauză conductele trec pe mijlocul suprafeței carosabile, ceea ce îngreunează mult lucrările și traficul rutier, știindu-se faptul că zona este una intens circulată.

De asemenea, pentru a se asigura o cât mai bună racordare la locuințele din jur, se vor amplasa conducte atât sub partea stângă cât și dreaptă a drumului. Lucrările vor începe în acest an, în funcție de rezultatul licitației.

3 Comments on "FOTO. Cozi foarte mari pe B-dele Lucian Blaga și Independenței. Trafic restricționat parțial pe B-dul Goga"

  1. Primaria anunta restrictii in fiecare vara,de parca un ”redus la intelect” ar conduce acest oras !!Din Carpati 2 pana pe podul Decebal faci exact 25 de minute !!Clar cu masina,ca pe jos ajungi ceva mai repede !

    View Comment
  2. Măcar dacă s-ar lucra la drum, s-au pus balize și atât.

    View Comment
  3. Autoritățile să le ceară să lucreze noaptea!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre aglomerație, bulevardul Octavian Goga
Bulevardul Octavia Goga, din Satu Mare, se închide parțial! Încep reparațiile

Închide