FOTO. Curățenie în cartiere! Mașinile abandonate, ridicate. Lista completă

Primăria Satu Mare va ridica, prin serviciile specializate din subordine, mai multe autoturisme abandonate pe domeniul public. După ce au fost trecute în proprietarea municipiului Satu Mare, în urma dispoziției primarului Kereskenyi Gabor, autovehiculele vor fi valorificate în conformitate cu prevederile HCL nr.96/26.04.2007 – Regulament de valorificare a autovehiculelor.

Valorificarea autovehiculelor se face prin Administrația Domeniului Public. Circa 200 autovehicule au fost identificate ca fiind abandonate de Poliţia Locală în ultimele luni. După ce proprietarii acestora au fost somaţi de către poliţiştii locali, majoritatea au fost ridicate chiar de către proprietari pentru a nu le pierde definitiv.

Potrivit legii, un vehicul fără stăpân nu are plăcuţa de înmatriculare sau alte marcaje oficiale, iar un vehicul abandonat este cel al cărui proprietar este cunoscut. În momentul identificării autoturismului abandonat sau fără stăpân se întocmeşte de către inspector un proces verbal de constatare, iar proprietarul maşinii are între cinci şi zece zile la dispoziţie să îşi revendice vehiculul.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Curățenie în cartiere! Mașinile abandonate, ridicate. Lista completă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Tabără de vară gratuită pentru copii, în municipiul Satu Mare. De la 6 la 18 ani

Închide