FOTO. Deputatul Octavian Petric, la Ziua Națională a Turciei. Invitat de ambasadorul Osman Koray Ertaş

La invitația Excelenței sale Osman Koray Ertaş, ambasadorul Turciei la Bucureşti, deputatul Octavian Petric a participat, în calitate de președinte al Comisiei parlamentare de prietenie cu Republica Turcia, la gala de excepție organizată la Ateneul Român de Ziua Națională a Turciei.

”Am marcat în același timp 140 de ani de relații bilaterale România- Turcia, sens în care am încurajat menținerea relațiilor strânse dintre cele două țări și le-am mulțumit pentru că Turcia reprezintă un partener strategic al României”, a declarat Octavian Petric.

Reamintim că peste 100 de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai mediului public, au participat în 5 iulie 2018 la Forumul economic ”INVEST in Satu Mare”, organizat în municipiul Satu Mare. Forumul a fost organizat din inițiativa deputatului Octavian Petric și de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), condus de Florin Jianu.“Scopul este de a sprijini mediul de afaceri. Le-am propus oamenilor de afaceri din Turcia să investească în județul Satu Mare. Turcia este primul partener comercial al României din afara Uniunii Europene. Schimburile comerciale dintre România și Turcia sunt de peste cinci miliarde de euro”, a declarat deputatul Octavian Petric.

În calitate de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, deputatul Octavian Petric l-a invitat la eveniment și pe ambasadorul Republicii Turcia la București, Excelența Sa Osman Koray Ertaş, care este însoțit de Güven Güngör – președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România, de Ömer Süsli – Președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România și de alți 11 oameni de afaceri turci care desfășoară afaceri de succes în țara noastră și sunt interesați să investească în zonă.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Deputatul Octavian Petric, la Ziua Națională a Turciei. Invitat de ambasadorul Osman Koray Ertaş"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Salvarea ștrandului Tășnad. Primăria, la un pas de a obține licența pentru apa termală

Închide