FOTO. Desfășurare impresionantă! Forțe fără precedent la Moftin, pentru stingerea incendiului

În acesta dimineață, la locul incendiului au ajuns forțele și mijloacele solicitate din cadrul ISU Bihor, ISU Maramureș, ISU Satu Mare, ISU Sălaj și ISU Timiș (în total peste 70 de cadre). Aceștia au adus materialele și echipamentele necesare realizării dispozitivului de alimentare cu apa de la stația de pompare a ANIF, respectiv din Raul Crasna (5 motopompe de mare capacitate, furtunuri, colectoare, racorduri etc.) și s-a realizat un dispozitiv, care se intinde pe o lungime de 3.300 metri. Pentru asigurarea rezervei de apă, au fost aduse pe amplasament rezervoare de mare capacitate (60 m3 si 70m3).

Tot pe parcursul zilei de astăzi a fost finalizată consolidarea platformei pentru a preîntâmpina împotmolirea utilajelor grele, care vor acționa pentru extragerea componentelor din focar și a autospecialelor de stingere.

De asemenea, a fost eliberat întregul perimetru de materialele și containerele care împiedicau accesul forțelor de intervenție, urmând ca pe amplasament să fie aduse echipamentele necesare secționării turnului sondei in vederea extragerii acestuia din focar.

După finalizarea acestor operațiuni de degajare a tuturor componentelor care împiedică accesul specialiștilor canadieni la capul sondei, in vederea identificării modului de închidere eficientă a acesteia, va putea începe intervenția pentru stingerea efectivă a incendiului.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Desfășurare impresionantă! Forțe fără precedent la Moftin, pentru stingerea incendiului"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre pompieri
FOTO/VIDEO. E ”groasă”. Forțe din toată țara pentru stingerea incendiului de la Moftin

Închide