Aha,cu masca pe figura si cu completul de protectie antichimica …

Comment on FOTO. Dezvăluiri din Poliția Satu Mare. Măsură controversată după crimele din Caracal by .

Aha,cu masca pe figura si cu completul de protectie antichimica !!Precis asa o sa dea performanta maxima !!Oameni buni,politia trebuie condusa de profesionisti,asa cum erau pe vremuri,nu de politicieni care azi sunt unii la putere maine altii,unii cu idei trasnite,dupa care altii cu idei si mai trasnite !!Basaila-marinerul cu ministrul lui de interne, chelnerul agricultor din Arad, au facut praf cu ”reformele” lor politia romana,iar de atunci nimeni n-a mai vrut s-o readuca la forma initiala !!Militarizarea acestei institutii este imperios(si nu ”impetuos,cum zicea ministrul chelner)NECESARA !!!!

Recent Comments by

VIDEO. Un nou suspect în cazul dublei crime de la Bârsău. S-ar fi găsit sânge pe haine
Nu sunt de acord cu ceea ce i se întâmplă domnului dr. Arafat.


VIDEO. Lovitură de teatru! Suspecții în cazul dublei crime de la Bârsău sunt liberi
Probabil..vecina la care a intrat era deja ucisa,iar criminalul inca in casa cotrobaind ar fi fost surprins de a doua femeie iar mai apoi a fost ucisa si ea sa nu ramana martori..


Surse: Radu Bud redevine prefect al județului Satu Mare
Pleaca al nostru, vine al nostru!


FOTO. Gest de mare corectitudine după un accident. Vinovatul a lăsat un bilet
Din poza se vede clar ca Audi nu respecta marcajul de delimitare a spațiului alocat parcării, ori dunga aia e trasata cu un scop acolo, nu să-ți bagi tu botul cat vrei în fata, peste locul pe care va intra altul! Acum a aflat și șoferul respectiv de ce!
Dacă parca asa și langa o linie de tramvai, stătea și vatmanul un ceas și apoi să-i lase bilet cu scuze, sunt tramvaiul 41 și v-am luat spoilerul, e numai vina mea ca n-ați parcat corect!


FOTO/VIDEO. Dublă crimă în Bârsău: Cine sunt criminalii și cum au fost ucise cele două femei
De ce poliția lasa in comună ca acesti asa zis comercianți sa isi desfasoare activitatea nestingheriți. Acest tip comerț este ilegal.


Citește articolul precedent:
VIDEO. Marin P. a mărturisit de ce a comis dubla crimă la Bârsău: ”Pentru dragoste”

Închide