FOTO. Dilema unui fost șef de Poliție din Satu Mare: Când să-și construiască centrul comercial


Un fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare și fost șef al Corpului de control al prefectului Radu Bud, pe numele său Alexandru Molnar, nu își ridică un hotel în inima municipiului Satu Mare. Acum vrea să construiască un centru comercial. Mai exact, pe terenul pe care în prezent funcționează stația de autobuze, chiar între Podul Decebal și Administrația Județeană a Finanțelor Publice.

”Problema” este că nu știe când să înceapă lucrările. Și asta pentru că mai așteaptă să vadă ce se mai construiește în jurul său.

Procesul verbal din cadrul ultimei dezbateri publice de la Primăria Satu Mare subliniază ”dilema” fostul șef al Poliției Satu Mare: ”Conform domnului Molnar, lucrările nu au demarat. Dânsul a menționat că proiectul se află într-un stadiu incipient, fiind în curs de avizare. Discuțiile cu privire la intenții de colaborare pot fi reluate din toamnă. Suprafața, valoarea și cantitățile de materiale din proiect au fost estimate”.

Alexandru Molnar a renunțat la construirea unui hotel, între timp.

”Pe terenul situat în zona centrală a intravilanului municipiului Satu Mare, pe o suprafață totală de 2.519 mp, beneficiarii Molnar Alexandru și Molnar Viorica intenționează realizarea investiției: Construire spații comerciale în Piața Romană. Amplasamentul studiat a fost reglementat printr-un PUZ aprobat cu HCL 188/29.09.2016, cu funcțiunea de instituții și servicii/hotel. PUZ-ul respectiv are valabilitate de 7 ani. Propunerea prezentată respectă funcțiunea aprobată de Instituții și Servicii, dar se propune schimbarea destinației din turism în categoria de comerț și se propune modificarea indicatorilor urbanistici prin modificarea regimului de înălțime aprobat”, se arată într-un document obținut de PresaSM.

Hotelul inițial urma să aibă ȘASE etaje și ar fi dominat întreaga zonă. Inițial, potrivit unor surse din cadrul Primăriei Satu Mare, imobilul ar fi fost prevăzut cu OPT etaje.

Își face și un ”cartier”

Același fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Satu Mare își ridică un sat de vacanță în municipiul Satu Mare. Și nu oriunde, ci pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în apropierea viitoarei centuri a municipiului reședință de județ.

Investiția se va întinde pe o suprafață de 40.593 de metri pătrați, iar 40% din teren va fi ocupată de construcții. Respectiv spații de cazare, spații administrative, spații de servire a mesei, spații de recreere.3 Comments on "FOTO. Dilema unui fost șef de Poliție din Satu Mare: Când să-și construiască centrul comercial"

 1. Cum a pus mana pe aceste terenuri si de unde banii? Dubios!

  View Comment
 2. Si chiar nimeni nu se intreaba de unde are acest ”fost sef de politie” atata avere ??????In municipiu detine o sumedenie de cladiri.

  View Comment
 3. For Netty | mai 20, 2019 at 10:41 |

  @Dany&dubios-Din meditatii !Din ce am auzit,cica l-a ”meditat” pe Anderco.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Alexandru Molnar, centru comercial, investiție
FOTO. Din partea casei! Cramele Recaș invită sătmărenii la o degustare de vinuri. Și multe premii

Închide