FOTO. Distincție de nivel mondial pentru medicul sătmărean Cosmin Rațiu

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați medici stomatologi din municipiul Satu Mare, dr. Cosmin Rațiu, s-a pregătit zilele acestea alături de cei mai importanți specialiști din lumea. Concret, în perioada 23 – 25 mai 2019, Cosmin Rațiu a participat la cursul internațional de implantologie orală organizat de către International Congress of Oral Implantologist (ICOI), susținut în Baden Baden (Germania).

La finalul acestui curs și în urma unor teste riguroase, la care se adaugă cazuistica tratamentelor dentare, dr. Cosmin Rațiu a primit o distincție reamrcabilă din partea ICOI. Este vorba despre titlul de ”Fellow”. Este un grad de recunoaștere al profesionalismului.

”Am participat în perioada 23 – 25 mai la cursul Internațional de implantologie orală organizat de către ICOI (International Congress Of oral Implantologist) – aceasta fiind una dintre cele mai mari și reprezentative organizații la nivel mondial al implantologiei. Unde am obținut titlul de FELLOW, care este un grad de recunoaștere al profesionalismului. Titlu obținut din partea ICOI pe baza unor examene și teste, plus o cazuistică serioasă de tratamente dentare cu ajutorul implantelor. De la începutul cazului până la sfârșit”, a precizat dr. Cosmin Rațiu.

ICOI a fost înființată în anul 1972 și nu este doar cea mai mare organizație de implantologie, ci și cea mai mare organizație care furnizează o educație continuă în acest domeniu. For din al cărei conducere a făcut parte și Dr. Carl E. Misch, unul dintre pionerii implantologiei, doctor docent al mai multor universități medicale din toată lumea.

1 Comment on "FOTO. Distincție de nivel mondial pentru medicul sătmărean Cosmin Rațiu"

  1. Felicitari DrCosmin Ratiu ptr. succesele pe plan medical si de asemenea si altor medici mai putin cunoscuti din diverse motive.Un omagiu pentru devotamentul lor.ptr. daruirea lor si de cele mai multe ori sacrificiul lor.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Cosmin Ratiu
PNL se SCINDEAZĂ. Cosmin Rațiu vrea să CANDIDEZE independent la Primărie. Mai mulți candidați ar vrea să se retragă

Închide