FOTO documente! NEPI investește 28 de milioane de euro la Satu Mare în MEGA MALL

Noua machetă a proiectului Mega Mall al celor de la NEPI

PresaSM.ro a intrat în posesia unui document depus în luna aceasta de cei de la NEPI Fiftenn Real Estate Administration SRL – dezvoltatorul proiectului MEGA MALL din municipiul Satu Mare. Aceștia și-au manifestat dispoziția de a finanța o pasarelă pietonală peste râul Someș.

document-nepi01

Conform documentului, NEPI va investi în municipiul Satu Mare 28 de milioane de euro. Până în acest moment, cei de la NEPI dețin OPT loturi de teren destinat construirii, în suprafață totală de 53,735 metri pătrați.

documentnepi02

Mai mult, cei de la NEPI pun la bătaie 100.000 de euro pentru realizarea documentației tehnice a pasarelei pietonale peste râul Someș, fondurile pentru construcție urmând să fie asigurate, cel mai probabil, din fonduri europene. De asemenea, atât strada Digului cât și strada Dunării urmează să fie lărgite pe cheltuiala celor de la NEPI.

sursa foto: civan.ro

sursa foto: civan.ro

Reamintim că New Europe Property Investments (NEPI) va demara lucrările începând de anul viitor. Și asta după ce s-au rezolvat, în urmă cu două săptămâni, problemele cu terenurile necesare desfășurării investiției. Mai exact, s-au achiziționat mai multe parcele de la frontul Drumului Careiului. Mai mult, cei de la NEPI au cumpărat întregul teren de lângă Catedrala Ortodoxă ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”.

De asemenea, la începutul anului viitor Planul Urbanistic Zonal se va supune dezbaterii și votului Consiliului Local, după care se vor demara și lucrările efective.

 

 Fii primul care comentează! despre "FOTO documente! NEPI investește 28 de milioane de euro la Satu Mare în MEGA MALL"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
STADIUL investiției Mega MALL NEPI. Când se vor DEMARA lucrările

Închide