FOTO. Drama a patru copilași condamnați la sărăcie. Haideți să îi ajutăm

O familie cu patru copii care trăiau într-o singură încăpere au primit o mână de ajutor. Fundația Maurer le-a venit în sprijin pentru a încerca să ușureze povara părinților.

O familie cu patru copii care trăia într-o singură încăpere, care servea drept bucătărie, baie și dormitor, se va muta într-o locuință nouă, pusă la dispoziție de către Direcția de Asistență Socială a Primăriei Satu Mare, iar fundația Maurer le-a venit în sprijin pentru a-i ajuta să ia viața de la capăt, în condiții decente.

“Recent am văzut o solicitare, prin care o familie cu 4 copii a cerut ajutor. Se vor muta în locuinţă nouă, dar din cea veche nu ar lua nimic cu ei, oricum nici nu ar putea să ducă mare lucru. Fundaţia Maurer nu a rămas indiferentă. Din donaţiile primite, dar şi din sursele proprii, am încărcat microbuzul şi ne-am grăbit să ajutăm această familie. Donaţia noastră a constat în: hrană pentru copii, scutece, articole pentru îngrijire corporală şi pentru curăţenie,îmbrăcăminte pentru copii şi adulţi, textile, hrană neperisabilă. Familia trăieşte dintr-o singură sursă de venit. Condiţiile de trai vorbesc de la sine, într-o singură încăpere locuind şase persoane, încaperea fiind, în acelaşi timp, bucătărie, baie, wc şi dormitor, însă familia speră ca toate să se schimbe odată cu mutatul în noua locuinţă. Sperăm şi noi că am contribuit, într-o oarecare măsură, la un viitor mai bun al acestei familii”, este mesajul Fundației Maurer care a dat o mână de ajutor familiei din Satu Mare.

Persoanele care vor să ajute sunt rugate să îl contacteze pe tatăl micuților, Ciprian David Gajdos, la telefon: 0753.783.577.

Dacă nu puteți DONA, vă rugăm să ne ajutați cu o DISTRIBUIRE! Vă mulțumim!

1 Comment on "FOTO. Drama a patru copilași condamnați la sărăcie. Haideți să îi ajutăm"

  1. Primul lucru pe care TREBUIE să-l facă cei de la Asociația Maurer este să o ajute pe mamă să nu mai facă copii pe care nu-i poate crește! Acești copii sunt ajutați acum, poate și la Crăciun, Paști…dar ce vor face toată viața???

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
Eagle Bikers mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat pentru Vasile Roatis

Închide