FOTO. Drumul spre ștrandurile termale intră în modernizare


Consiliul Județean Satu Mare a anunțat astăzi predarea amplasamentului pentru modernizarea drumului județean DJ195B. Este vorba despre tronsonul cuprins între Moftin-Crișeni și Craidorolț. În continuarea tronsonului, drumul județean asigură tranzitul spre Mănăstirea Țeghea și ștrandurile de la Mihăieni și Acâș. 

Peste 22 de milioane de lei vor merge în modernizarea drumului județean, explică cei de la Consiliul Județean Satu Mare, care precizează că astăzi au predat constructorului amplasamentul, iar pe lângă modernizarea carosabilului, în proiect este prevăzută și amenajarea a 18 drumuri laterale.

“Continuăm modernizarea drumului județean DJ 195B cu tronsonul Moftinu Mare-Crișeni-Craidorolț. Acest tronson, în lungime de 12,4 km, va asigura continuitatea unui tranzit rutier rapid și în condiții de siguranță spre Mănăstirea Țeghea și zona de ștranduri termale de la Mihăieni și Acâș. Consiliul Județean Satu Mare a predat astăzi amplasamentul constructorului (Asocierea DRUM CONSTRUCT SRL – ROAD DESIGN ASP SRL) care va avea de executat o lucrare în valoare de 22.293.541 lei cu TVA. Ordinul administrativ de începere a lucrărilor a fost semnat pentru data de 27 iulie 2020. Pe lângă realizarea noii structuri rutiere se vor amenaja și 18 drumuri laterale. Sunt proiectate și accese la proprietăți, lucrări de consolidare și cele pentru siguranța rutieră”, se arată într-o informare a Consiliului Județean Satu Mare.

Conducerea instituției consideră că, după finalizarea lucrărilor, zona și traficul se vor schimba radical.

“Îmi doresc să profităm la maximum de vremea bună de afară și lucrările să înceapă în forță. Urmează o perioadă intensă, la finalul căreia zona și traficul se vor schimba radical”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, care, împreună de vicepreședintele Ioan Rus, s-au întâlnit cu reprezentanții constructorului și ai companiilor de utilități publice.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Drumul spre ștrandurile termale intră în modernizare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
FOTO/VIDEO. Protest pe Autostrada Codrului. Convoi cu zeci de mașini, spre Satu Mare

Închide