Ar trebui închis tot centrul. Și cel vechi, care este …

Comment on FOTO. După distrugerea terasei, Primăria Satu Mare interzice accesul mașinilor în centru by Ion.

Ar trebui închis tot centrul. Și cel vechi, care este monument de arhitectură, și cel nou. Accesul riveranilor se poate asigura pe bază de cartelă. Știu că în Sibiu este adoptată această soluție. Prin riverani înțeleg doar cei care au domiciliul (ori reședința) acolo. În nici un caz nu sunt încluși cei care doar lucrează în zonă. Ar fi rezolvate mai multe probleme. Și, apropo, nu-l întrebați pe primar când vor fi marcate parcările reabilitate anul trecut?! Venituri bune cu investiții minime.

Recent Comments by Ion

FOTOGALERIE. Mașina radar, neinscripționată a Poliției, lovită! Un polițist și trei civili au fost răniți!
Da, Iorgu. Suntem fraieri că nu respectăm legea. Ești tare, aici, în România. Când ieși din țară ești mielușel pe șosele. Ai mai multă conștiință acolo?! Nu. Ți-e frică de amenzi, curajosule. Aici măsurile sunt de rahat de aia își permit toți să-și facă de cap pe șosele. Ți-ai pierdut locul de muncă?! Trebuia să gândești de două ori înainte de a încălca legislația rutieră. Nu încalci legislația, nu are nimeni treabă cu tine. Fă-le în ciudă polițiștilor. Respectă legea.


FOTOGALERIE. Așa parchează liderii PNL în centrul Sătmarului. Ei au voie
Vreau să văd exemplele cu mașinile PSD-iștilor parcate în același loc (ori în fața hotelului Aurora) și articolul publicat de presasm. Oricum nu veți publica acest comentariu, la fel cum nu l-ați publicat nici pe cel cu parcarea de scaune.


FOTOGALERIE. Sătmărean implicat într-un accident cu doi morți și trei răniți grav
La fel de cert este faptul că șoferii A….. conduc foarte agresiv.


FOTO/VIDEO Accident în centrul Sătmarului. Un motociclist a intrat într-o mașină
De pe ce bandă semnaliza dreapta să intre pe M. Viteazu?! Dacă era pe banda I, cum era regulamentar pentru virajul la dreapta, motociclistul nu avea loc să intre în dreapta autoturismului. Apropo, nu cumva a început semnalizarea când a tras de volan?! În nici un caz cu 50 m înainte de a efectua virajul. Dacă motociclistul era pe banda I și domnul conducător auto nu s-a asigurat înainte de efectuarea virajului? Nu sunt motociclist. Conduc un autoturism. Și peste mini erau să intre unii foarte atenți care efectuau virajul la dreapta de pe banda a II-a.


OFICIAL. Barierele, obligatorii la trecerile de cale ferată
Pe drumuri județene, da. Pe drumuri naționale sau europene sunt necesare traversări sub- sau supraterane. Pentru asigurarea fluidității traficului fără a scădea siguranța acestuia.


Citește articolul precedent:
Descinderi la o bijuterie din centrul Sătmarului, în cazul jafului dat de doi sătmăreni

Închide