BRAVO. FELICITARI. IMI RIDIC PALARIA. …

Comment on FOTO. EROUL din județ care a donat o bucată din ficat unei tinere! Gratuit! I-a salvat viața! by Foris.

BRAVO. FELICITARI. IMI RIDIC PALARIA.

Recent Comments by Foris

VIDEO. Migranții au terorizat și furat călătorii unui tren în județul Satu Mare!
@MihaelaDaniel, ai perfectă dreptate. Nu se poate generaliza, mai sunt și lucrători pe care-i văd în fiecare seară la kaufland. dar datorită legislației protectoare față de ei dar și față de oameni de genul lor, prind curaj și fac tot ce vor mușchii lor iar dumneavoastră dacă veți fi în preajma lor nu vă veți simți în siguaranță. așa ca ei avem și noi și foarte mulți, poate prea mulți. Vezi deja Germania, Franța, Suedia, Olanda sunt sufocați cu ei și nu mai e de ieșit în stradă.


FOTO. Câine împușcat pe drumul național. Martor, inclusiv un copil de șase ani
Ionel, ai dreptate, dar nu se procedează în văzul tuturor, ci trebuia să-l aștepte în pădure, nici decum pe șosea. A vrut să arate cât de cowboy este. Putea să-l bege în portbagaj și să-l împuște în altăparte. Am auzit un alt caz în care un ciobănesc german a fost împușcat chiar în fața stâpânului, în Harghita, cu pretextul că se afla pe fondul de vânătoare.


FOTO. Deszăpezire cu tractorul la Satu Mare. Utilaje moderne la Baia Mare
Ce utilaj să iasă, nici zăpadă n-a fost. Când va fi zăpadă, va fi și utilaj. Într-adevăr imaginea tractoarelor învechite cu remorcile mari pe străzi înguste strică imaginea orașului. În rest Satu Mare a luat-o pe căi bune.


FOTO/VIDEO. Attila și Kinga, primii sătmăreni care ajung în cea mai friguroasă localitate de pe planetă
BRAVO. AȚI FĂCUT-O. acesta a fost jumătatea drumului. Acum înapoi, vă așteaptă același greu. Vă țin pumnii să ajungeți cu bine acasă.


Tânăr sinucigaș, scandal la Urgență în Satu Mare! Medici înjurați, a intervenit Poliția
În anumite situații, jandarmul nu trebuie să intervnă. Om sinucigaș cu crize și manifestări de acest gen a mai fost de curând când un alt sinucigaș care a fost salvat la câteva zile a vrut să-și omoare soția și fiica. Și acest individ va curma viața cuiva.


Citește articolul precedent:
VIDEO. Emanuel Gyenes, după victoria de senzație de la Dakar: ”Mulțumesc tuturor!”

Închide