FOTO. Fără salarii, greviștii de la Electrolux, pachete pentru copiii sărmani din Satu Mare

Cu toate că nu și-au primit salariile, greviștii din cadrul Sindicatului Liber SAMUS din cadrul Elextrolux Satu Mare, ajutați de către sindicaliștii din Federaţia lucrătorilor din comerț, au împărțit pachete cu alimente pentru copiii nevoiași din municipiul Satu Mare.

Liderul Cartel Alfa Satu Mare, Vasile Dârle, a ținut să le mulțumească tuturor celor care au contribuit la această acțiune, menită să aducă o rază de soare în sufletele acestor copilași aflați în nevoie.

”Greviștii de la Electrolux împart din sărăcia lor cu alții mai săraci decât ei, cu ocazia sărbătorilor de Paște!”, a declarat Sorin Faur, liderul Sindicatului Liber SAMUS.

1 Comment on "FOTO. Fără salarii, greviștii de la Electrolux, pachete pentru copiii sărmani din Satu Mare"

  1. Și copiii greviștilor unde rămân? Ei nu au primit nimic? Dar familiile lor (greviștilor)? Aceste cadouri sunt inutile numai bun pentru propagandă. Ați folosit copiii pentru propagandă.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux, grevă
FOTO. Război total! Plângere penală împotriva liderilor greviștilor de la Electrolux

Închide