@Pop Ioan Unul din mulții români care se află în …

Comment on FOTO. Filmul uciderii sătmăreanului: ce au surprins camerele de supraveghere by Gică Contra.

@Pop Ioan Unul din mulții români care se află în străinătate. Ești sigur că este reprezentativ pentru cei care lucrează în străinătate?! Poate tragem concluzia că nivelul intelectual a Vioricăi Dăncilă, care nu este una dintre cei mulții membrii PSD ci este chiar reprezentantul lor în cursa prezidențială, este definitoriu pentru nivelul intelectual a membrilor și votanților PSD?! Sau a fost prea alambicată formularea?

Recent Comments by Gică Contra

Unicarm a împlinit 20 de ani! Povestea celui mai bogat sătmărean: Vasile Lucuț
Nimic despre modul cum a ajuns cel mai bogat sătmărean?! Ceva despre exploatarea angajaților?! Sute și mii de angajați (de când funcționează firma) puși să lucreze mai mult de 8 ore pe zi, plata la salariul minim pe economie, completarea salariului „la negru”, etc. Cum a putut să dea salarii „la negru” dacă totul este fiscalizat?! Ceva despre controalele, de fațadă, ale DSV mu spuneți?! Ați vorbit cu muncitorii (foști sau actuali)?


FOTO/VIDEO. Se blochează roțile la Kaufland, în Satu Mare. Poliția: este ilegal!
O fi un abuz din partea firmei care asigură paza parcării. Dar, dacă au sesizat poliției sau poliției locale că sunt autovehicule care sunt (aproape) părăsite în parcare și nu au fost luate măsuri, ce ar mai putea face?


Primarul Kereskenyi cere o mai bună colaborare între Poliție și Poliția Locală
Și ce faceți cu monitorizarea video?! Poliția națională ar trebui să aibă acces la filmări fără să mai fie nevoie de adrese și solicitări. Nu vreți să ajutați poliția națională. Intrați în competențele poliției naționale și așteptați să se căciulească la voi pentru filmări. A existat o colaborare atunci când au fost stabilite amplasamentele camerelor?


OPINIE. Cum era să mă spulbere pe ”zebră” viceprimarul Adrian Albu
De ce înregistrările proprii nu pot fi folosite în instanță?! Argumentează, @Anonim.


FOTO. Un nou accident în sensul fără sens de la Burdea. Haosul, ca ”regulă” de circulație
Acel sens giratoriu este doar cireașa de pe tort. satu Mare este un oraș în care reprezentantul poliție în comisia de sistematizare este doar de decor. O persoană fără coloană vertebrală care nu are curajul să-și susțină punctul de vedere. Asta în cazul în care are un punct de vedere. Atât în municipiu, cât și în județ, sunt efectuate lucrări de sistematizare (???) care nu respectă nici un standard în domeniu.


Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO. Cele mai noi produse decorative italiene, prezentate la Satu Mare. Lebăda, unic distribuitor

Închide