@Gică Contra, concluzia ta usor retarda, evident lipsita de logica, …

Comment on FOTO. Filmul uciderii sătmăreanului: ce au surprins camerele de supraveghere by Marius.

@Gică Contra, concluzia ta usor retarda, evident lipsita de logica, trebuieste a fi revizuita oleaca.Si ca sa nu stricam jocul pervers, hai sa continuam conform rationamentului tau bizar in care nu se stie exact ce are sula cu prefectura…hai sa fie:comportamentul mortului este definitoriu votantilor din diaspora? Respectiv 53% Iohanus 6 case- 1 stearsa in instanta/Pn(d)l , 28% Barna(fara penali in functii publice cica, proaspat posesor al unor dosare penale), 6,4% Paleologu’ ,lingau’ chiorului vanzator de flota maritima? 87% din diaspora sa se ocupe cu asa ceva? Hmmm…fa un efort , cu ultimii neuroni in viata..

Recent Comments by Marius

FOTO. MINUNE! Viceprimarul Albu a fost în sfârșit amendat pentru staționare neregulamentară
@Ionut, ideea e sa nu fim magari, ca naivi sunt 99%…Iti explic, cu toate ca n-ar trebui..
Rubrica “procesul verbal a fost afisat azi….ora…” face referire la procedura de afisare a unei contraventii rutiere in cazul in care procesul verbal nu este semnat de catre contravenient, respectiv:
Art. 26. – alin (3) In cazul in care contravenientul nu este prezent sau, desi prezent, refuza sa semneze procesul-verbal, comunicarea acestuia, precum si a instiintarii de plata se face de catre agentul constatator in termen de cel mult o luna de la data incheierii.
Art. 27. – Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor.
Procesul verbal fiind semnat de catre contravenient, rubrica respectiva nu necesita a fi completata. Pricepi ceva din tot ce ti-am scris sau doresti lamuriri suplimentare?


Citește articolul precedent:
Vești bune! Alte șapte persoane s-au vindecat de COVID-19 în județ

Închide