Pe mine ma intereseaza daca testele pt covid fac diferenta …Comment on FOTO. Imagini dramatice la Spitalul Județean Satu Mare, supraaglomerat de cazuri COVID by Bunica.

Pe mine ma intereseaza daca testele pt covid fac diferenta intre covid si gripa obisnuita . Daca nu atunci avem probleme serioase pt ca cei cu simptome usoare de gripa sunt considerati posibili bolnavi covid , supusi la proceduri anevoioase cu timpi de asteptare care depasesc rezistenta fizica a celor suspecti de boala , prin urmare pot ajunge infectati cu adevarat avand in vedere conditiile inexistente de izolare. O lamurire oficiala ar fi binevenita.

Recent Comments by Bunica

Viitorul viceprimar al Sătmarului, atac public la adresa candidatului independent Marcela Papici
Daca locurile de munca din Romania ar fi ocupate de oameni competenti si devotati (la privat sau la stat, nu conteaza),tara noastra ar fi deasupra lumii.Nu stiu cine sunteti domnule Victor Cernea dar subscriu celor spuse de dumneavoastra.


Meghosszabbította Magyarország a határzárat
Parerea mea este ca PRESASM trebuie sa ofere cititorilor si versiunea in limba romana al acestui articol. Poate vreau si eu sa stiu ce zice acest…. nu stiu cine… ce zice ?


FOTO/VIDEO. Protest împotriva Poliției în centrul Sătmarului, după uciderea lui Beniamin O.
Individul asta primea bani de la ,,MILOSTVI” si daca abia statea pe picioare de beat . Vinovati sunteti toti cei care oferiti bani cersetorilor. Voi nu aveti in familie sau in vecini oameni care se descurca mai greu sau pur si simplu sunt mai putin norocosi pe care sa-i ajutati? Si apropo , domnule care veneai periodic pe semicorso si ofereai acestui jegos bani si o sacosa plina cu alimente (pe care o vindea dupa cateva minute pentru ca era incomoda) nu te simti vinovat ca ai contribuit la o drama?Probabil ca nu ,important era sa fii vazut de cat mai multa lume ce milostiv esti.TRIST


VIDEO. Dorel Coica, noi declarații despre planurile pentru Primăria Satu Mare
Eu stiu ce sa zic ? Sunteti dragut dar mai bine nu.


Adrian Albu și-a anunțat candidatura la Primăria Satu Mare, pe Facebook
Daca o sa va amintiti caci nu sunt oameni saraci decat oameni lenesi o sa reusiti.Puteti incepe cu eradicarea cersetoriei si puricarea la sange a celor care primesc ajutor social . Oriunde merg in orasul acesta dau peste persoane care cersesc sau care stau ca musca la soare.Parcurile sunt pline de oameni fara ocupatie sau fara capatai parca batem pasul pe loc .Tineri veniti cine stie de unde care cersesc fara rusine in plin centru la vedere , Politia locala o fi pe undeva doar ca nu se vede.
Citește articolul precedent:
FOTO. Două șoferițe au blocat traficul pe Drumul Careiului după un accident minor

Închide