FOTO. În loc să cerșească, persoanele fără adăpost sunt învățate să muncească în Satu Mare

Conducerea Direcției de Asistență Socială (DAS) Satu Mare informează că una dintre activitățile importante desfăşurate în Adăpostul de noapte este cea de igienizare. Prin această activitate, beneficiarii sunt responsabilizaţi pentru a avea grijă de spaţiul în care trăiesc, li se oferă posibilitatea de a desfăşura activităţi pe care cu toţii le realizăm în casa noastră. În cursul acestei săptămâni au fost spălate geamurile, mesele şi scaunele din sala de mese.

”Am primit în continuare multe donaţii, îmbrăcăminte, încălţăminte, alte obiecte necesare traiului zilnic, care au fost sortate şi aranjate în magazie. Am primit şi perdele frumoase pe care le vom utiliza în sala de mese. Mulţumim tuturor pentru implicare!”, spun reprezentanții DAS Satu Mare.

Tot în cursul acestei săptămâni, beneficiarii Adăpostului de noapte au semănat arpagic și usturoi în grădina lor. Avantajele înființării unei culturi de ceapă și usturoi din toamnă sunt acelea că vor beneficia mai devreme de acestea iar plantele vor avea avantajul unui aport de apă mai crescut. Astfel, solul a fost săpat și mărunțit în prealabil, tot de către beneficiarii noștri harnici.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. În loc să cerșească, persoanele fără adăpost sunt învățate să muncească în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Direcția de Asistență Socială
Tabără gratuită pentru zeci de copii orfani și săraci din județul Satu Mare!

Închide