FOTO. INCREDIBIL! Un șofer al Transurban a pus călătorii să coboare un ”boschetar”. A refuzat să pornească

Sătmăreanul Attila Csaba Kurti a transmis reporterilor PresaSM.ro o întâmplare ieșitdă din comun, după o călătorie cu un autobuz al Transurban. Potrivit acestuia, șoferul unui autobuz a refuzat să pornească pentru că s-a urcat în vehicul o persoană fără adăpost. Acesta le-ar fi transmis celor 20 de călători că nu va porni până când călătorii nu coboară persoana în cauză.

”Ieri, la linia nr. 1, la ora 17:30, am urcat în autobuz în centru. După ce am găurit biletul, m-am așezat. Am fost 20 de pasageri, iar domnul șofer nu a vrut să pornească pentru că s-a urcat un boschetar. A zis domnul șofer că noi, pasagerii, să îl dăm jos”, a povestit Attila Csaba Kurti.

Sătmăreanul spune că a sunat la dispeceratul Transurban pentru a face o sesizare, moment în care șoferul a închis ușa și a plecat, lăsând călătorul cu biletul cumpărat și compostat în stație!

”Eu am sunat la Transurban, la dispecerat, și doar după aia a pornit autobuzul SM 02 BUS. Și să vedeți ce a făcut șofer când a zis dispecerul de la Transurban să mă uit la numărul de înmatriculare al autobuzului. Șoferul a închis ușa”, a spus sătmăreanul.

Conducerea Transurban a declarat că va face verificări.

”Cele spuse de dumneavoastră vor fi verificate in cursul zilei de luni. Menționăm că societatea Transurban Satu Mare primește foarte multe reclamații pentru faptul că în autobuz circulă aceste persoane. Șoferii Transurban cu siguranță cunosc persoanele cu probleme din oraș și de multe ori pentru siguranța călătorilor îi roagă să coboare. Nimeni nu dorește să călătorească contracost într-un mijloc de transport unde mirosul este insuportabil. Ne cerem scuze pentru inconveniente, cazul de față va fi analizat în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este poziția Transurban.

1 Comment on "FOTO. INCREDIBIL! Un șofer al Transurban a pus călătorii să coboare un ”boschetar”. A refuzat să pornească"

  1. Bogdan Nicora | ianuarie 3, 2018 at 03:28 |

    Nu sunt de acord cu șoferul!!! Când te urci în autobuz știi la ce te aștepți. Dacă nu îți convine că se mai urcă boschetari sau țigani din când în când, îți poți cumpăra mașină proprie! Nu ai bani de mașină? Taci naibii și suporți mirosurile și alte cele. La 2 lei biletul mai avem pretenții.
    Să se facă atunci autobuze speciale VIP în care șoferul să aibă dreptul să aleagă. Momentan nu există regulă de genul.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Transurban
Greva de la Transurban
Transurban Satu Mare, acuzat de discriminare de la cel mai înalt nivel

Închide