FOTO. Inițiativă lăudabilă. Sătui de nesimțiți, s-au pus să culeagă mucurile de țigară


Mii de mucuri de țigară au fost adunate din jurul blocului de către sătmărenii din Micro 16. Locatarii din blocul  C53 s-au săturat de nesimțiții care au aruncat țigările fumate pe stradă și s-au pus singuri să facă curat. 

Sătmărenii se arată tot mai nemulțumiți de mizeria lăsată pe spațiul public. Locuitorii din blocul C53 au avut o inițiativă lăudabilă și stăui să tot calce peste mucurile de țigară, s-au pus singuri să își facă curat. În cinci minute de muncă, sătmărenii au strâns o cutie plină cu chiștoace.

Nu doar sătmărenii din Micro 16 se plâng de țigările aruncate pe stradă. Situații similare au fost raportate și în alte zone, iar unii locatari chiar au așezat cutii de conserve pe post de scrumiere, doar ca să mențină curățenia din fața blocurilor.

În unele curți, fumătorii au improvizat ei scrumiere, din respect față de ceilalți locatari și față de spațiile verzi.

Dar chiar și în prezența cutiilor, unii fumători nu se sfiesc să arunce resturile direct pe jos.

De multe ori, mucurile de țigară ajung să fie “catapultate” de la balcoane, direct în grădinile pe care ceilalți locatari se străduiesc să le întrețină.1 Comment on "FOTO. Inițiativă lăudabilă. Sătui de nesimțiți, s-au pus să culeagă mucurile de țigară"

  1. …..si Florisalul vrea sa mareasca tarifele.Nu ajung banii lui ….. pt Monaco sau Monte Carlo si este nevoit sa se “odihneasca” doar in locatii mai ieftine??

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre curățenie
FOTO. Primăria, apel către sătmăreni. S-a dat startul curățeniei de primăvară

Închide