FOTO. Intervenție a pompierilor voluntari: accident grav și deversări de substanțe toxice (Simulare)

Accident grav de circulație, cu o persoană încarcerată, urmat de o deversare de o deversare de substanțe toxice lângă Gara CFR din Halmeu. Acestea au fost coordonatele unui exercițiu pus în practică de primele servicii voluntare pentru situații de urgență din județ, dotate cu tehnică de ultimă generație.

Este vorba despre forțele de intervenție a patru comune din județul Satu Mare, care au reușit prin fonduri europene să își doteze cu tehnică modernă serviciile voluntare pentru situații de urgență.

Printr-un efort comun, comunele Odoreu, Halmeu, Viile Satu Mare și Păulești au obținut circa un milion de euro pentru cumpărarea a patru autospeciale de pompieri, respectiv achiziționarea de alte dotări necesare funcționării eficiente a serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Intervenție a pompierilor voluntari: accident grav și deversări de substanțe toxice (Simulare)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre comuna Odoreu, Odoreu
FOTO. Incendiu mare în județ. Comuna Odoreu, acoperită de o perdea de fum

Închide