FOTO. Intervenție în locul “blestemat” de pe bulevardul Goga. Traficul este restricționat

Trafic restricționat pe bulevardul Octavian Goga, după ce s-a spart din nou conducta de apă. Pe parcursul anului trecut au fost necesare intervenții repetate din cauza problemelor de infrastructură. Autoritățile au promis că vor încerca rezolvarea definitivă a situației. 

Intervenție pe bulevardul Octavian Goga, după ce s-a spart din nou o conducta de apă.  Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate, iar la fața locului au fost chemate echipele Apaserv. La fel ca și anul trecut, când o defecțiune la conducta de apă a dus la suprarea unei bucăți din carosabil. Golurile de pământ formate sub plăcile de beton sunt cele care duc la suprarea carosabilului, au explicat anul trecut autoritățile.

În zona traficul a fost restricționat pe banda dinspre Burdea spre cartierul Micro 17. Apa din subteran este evacuată cu ajutorul unei motopompe.

Țevile din zonă sunt foarte vechi, au precizat surse pentru PresaSM anul trecut după un incident similar. Conductele învechite și cererea tot mai ridicată de apă a dus la creșterea presiunii pe țeavă și, în final, la avarierea acestora, mai spuneau sursele.

Autoritățile vor înlocuirea magistralei de apă

Problema nu este una singulară și nu se rezumă doar la bulevardul Goga.

Autoritățile au promis că vor rezolva definitiv situația prin modernizarea infrastructurii de apă și refacerea carosabilului.

Magistrala de apă din zonă ar urma să fie înlocuită, dar intervenția este una de amploare, au precizat reprezentanții Primăriei în cursul anului trecut.

”O să fim nevoiți să închidem un sens de circulație când vom începe lucrările de schimbare a conductelor. Lucrarea este una de amploare, magistrala având o lățime de un metru, la o adâncime de patru metri”, a spus administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, pentru PresaSM în luna decembrie.

După intervenția la magistrală, autoritățile vor să refacă complet și să lărgească bulevardul Goga, una dintre principalele artere ale orașului. Mai mutle procese sunt pe rolul instanțelor pentru a permite modificările de traseu. Odată cu refacerea bulevardului va fi permanentizat și sensul giratoriu de la Burdea, au spus atunci oficialii.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Intervenție în locul “blestemat” de pe bulevardul Goga. Traficul este restricționat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv, bulevardul Octavian Goga, intersecția Burdea
FOTO. Accident în lanț la semafor. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Octavian Goga

Închide