FOTO. Kereskenyi Gabor, către asfaltatori. ”Nu recepționăm nicio lucrare proastă”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, și administratorul public al orașului, Maskulik Csaba, au verificat luni, 23 aprilie, derularea lucrărilor în Piața 14 Mai și cele privind modernizarea străzii Lunca Sighet.

“Am verificat personal și nu doar pe hârtie desfășurarea lucrărilor de reparații din Piața 14 Mai și cele privind modernizarea Străzii Lunca Sighet. De asemenea, le-am reamintit reprezentanților firmelor care execută lucrările că nu vom recepționa nici o lucrare care nu corespunde calitativ standardelor impuse”, a declarat edilul municipiului Satu Mare.

Contractul de modernizare a străzii Lunca Sighet, care mai cuprinde pe lângă schimbarea rețelelor de apă și canalizare și lucrări privind modernizarea carosabilului, inclusiv refacerea fundației pe toată lățimea străzii și aducerea la cotă astfel încât să se asigure racordul proprietăților la partea carosabilă, executarea rigolelor pentru colectarea apelor pluviale, realizarea gurilor de scurgere, a trotuarelor, a canalului tehnic, cât și amenajarea acceselor la locuințe.

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare a străzii Lunca Sighet ( inclus iluminatul public) se ridică la 1.818.774 lei + TVA.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Kereskenyi Gabor, către asfaltatori. ”Nu recepționăm nicio lucrare proastă”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
Kereskenyi Gabor: Gară de două milioane de euro și terenuri de sport pe fostul lac Pescăruș

Închide