Cred ca domnul Darle plangea de ciuda ca nu i-au …

Comment on FOTO. Lacrimi, cătușe și drumuri blocate la greva de la Electrolux. Au intervenit jandarmii by Liviu S.

Cred ca domnul Darle plangea de ciuda ca nu i-au iesit pasientele. ii cam la mijloc. Nu prea mai stie incotro sa o dea.

Recent Comments by Liviu S

FOTO/VIDEO. Greviștii refuză oferta grupului Electrolux: “Nu cedăm!”
Ce mi-a atras atentia si m-a lasat fara cuvinte este faptul ca ei nu se gandeau sa le fie lor mai bine, ci mureau de grija alora din inauntru, sa nu le fie lor mai bine. Adica sa moara si capra vecinului. Asa ceva numai in Romania se poate!
In loc sa iti faci calcule concrete ce ai avut, ce ai pierdut si ce ti se ofera, tu te gandesti ca de ce sa o duca bine celalalt. Acum mi-e clar de ce e Romania asa cum e si unde e.


ULTIMATUM. Mulți greviști de la Electrolux vor să renunțe. Liderii de sindicat spun altceva
Cei din sindicatul Samus-Electrolux s-au speriat ca raman fara membri de sindicat. Au vazut ca tot mai multi ies afara si au gasit o smecherie, zic ca luna asta nu se mai trage indemnizatia de sindicat si ca sa astepte oamenii pana luna urmatoare, ca o sa se faca un formular tipizat de cerere de iesire din sindicat, ca asta actual nu mai e bun. Vrajeala! Asta e impiedicarea angajatilor sa isi exercite dreptul de a alege sa iasa din sindicat.


FOTO/VIDEO. Protest inedit al unui deputat la Electrolux Satu Mare. Au intervenit jandarmii
Si, pe langa toate aceste propuneri legislative, ii sugeram domnului deputat, care este un “no name”pentru majoritatea, sa adauge si pedepse mai mari medicilor care dau concedii medicale pe banda rulanta, ca muncitorii “se scriu afara” intr-o veselie. Si, de asemenea, pedepse mai mari pentru munca la negru si neplata impozitelor aferente. Ce ziceti, bagam si astea in pachet? Ca, daca tot e campanie electorala, sa stie clujenii ce voteaza.


FOTO/VIDEO. #ElectroluxRezist: “Nu s-a schimbat nimic.” Tichetele neprimite, impozitate de stat. Muncitorii nu cedează
Ce-as mai rade sa se inchida acolo, sa plece toti sa se angajeze in alte locuri pe aproximativ acelasi salar si unde nu au sindicat!!! si liderii de sindicat sa isi caute angajatori. asta ar fi amuzant. Numa ca liderii aia au deja ceva asigurat, ceva firmulite pe numele rudelor sau ceva post caldut in cartel alfa.


Citește articolul precedent:
FOTO. Un minor (17 ani) s-a dat peste cap cu motocicleta în zona Podului Decebal

Închide