FOTO. Localitatea din județ îngropată în gunoi, șobolani și câini maidanezi!

Oamenii dintr-o localitate din județul Satu Mare sunt disperați, după ce de mai bine de trei săptămâni – zic ei – nu li s-au mai ridicat deșeurile menajere de la punctele de colectare special amenajate.

Cum temperaturile sunt foarte ridicate în această pericoadă, mirosul este greu de suportate, iar în aceste puncte de colectare – transformate în puncte de hrană – este plin de șobolani și câini maidanezi, spre disperarea oamenilor.

”De trei săptămâni nu a fost ridicat gunoiul din Sătmărel, sectorul 3. Nici nu vreau să vă spun ce miros, câini și șobolani sunt. Este ceva de nesuportat. Vă rog să ne ajutați”, este apelul disperat al unei localnice.

Putem spune că Sătmărelui este o bombă biologică în acest moment. Acei șobolani sau câini pot să ”transporte” oricând vreo bacterie periculoasă ”produsă” în aceste puncte de colectare.2 Comments on "FOTO. Localitatea din județ îngropată în gunoi, șobolani și câini maidanezi!"

  1. OameniDisperatiUituci | august 25, 2018 at 21:08 |

    Am uitam sa va spunem ca pe jos erau niste cabluri iar masina de gunoi nu a putut sa ridice gunoiul.

    View Comment
  2. Sătmarelul nu este o localitate din județul SATU-MARE…. este un cartier al județului,deci domnule reporter va rog sa va informați înainte sa va scrieți articolul,este cartier,unde oamenii plătesc impozit ca si la oraș,si unde plătesc taxe la florisal…deci merci Florisal

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deșeuri
FOTO. Sătmarul minunilor! Punct de colectare a deșeurilor sub geamuri sau drumuri!

Închide