FOTO. Mai avem firmă de salubritate în Satu Mare?! În Micro 17 e cam…jale


Firma de salubritate din municipiul Satu Mare mai are activitate?! Întrebarea se află pe buzele locatarilor din Cartierul Micro 17, după ce au văzut cum arată punctele de colectare. Cert este faptul că nici Primăria Satu Mare nu este prea mulțumită de aceste servicii va scoate acest serviciu la licitație.

Istoria Florisal a început în anul 2005, atunci când în urma unei licitaţii, Primăria municipiului Satu Mare a delegat serviciul de salubrizare, prin încheierea unui contract de concesiune. Din 29.12.2005 serviciul de salubrizare este prestat în baza contractului de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare nr. 462/29.12.2005, încheiat cu SC FLORISAL SA, operator economic licenţiat ANRSC.

Prin HCL nr. 209/26.09.2013 s-a aprobat prelungirea contractului de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare nr. 462/29.12.2005, pe o perioadă de șase ani. Având în vedere faptul că în data de 31.12.2019 încetează contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare în municipiul Satu Mare, Primăria pregătește o nouă licitație.

Estimarea valorii contractului de concesiune a serviciului de salubrizare în municipiul Satu Mare pentru o perioada de 10 ani este de: 263.138.788,6 lei fără T.V.A.2 Comments on "FOTO. Mai avem firmă de salubritate în Satu Mare?! În Micro 17 e cam…jale"

  1. BINE CĂ E PLĂTITĂ DIN BANII NOȘTRI!

    View Comment
  2. Nu și de fapt nici nu prea am avut niciodată. Acest serviciu prestat în mare stil de bătaie de joc nu se poate numi salubrizare. Iar acum toate porcările astea de umed-uscat inventate de Pușcaș trebuie să dispară și să sperăm că va veni cineva serios cu parca auto și cu restul corespunzător. Problema este că am înțeles că o firmă de betoane și prefabricate se vrea a se reprofila pe salubritate. Cred că știți și voi despre cine e vorba, nu? Miroase puternic a bani.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Florisal, Primăria Satu Mare, salubritate
Se va construi pasarela pietonală peste Someș! Primăria primește mâine ofertele firmelor

Închide