FOTO. Mămicile care au pus Satu Mare pe harta internațională Babywearing

Grupul Babywearing Satu Mare este o inițativă a mai multor mame din Satu Mare care au ales să adopte un stil modern și sănătos de a-și purta copiii. Se numeste babywearing – purtatul bebeluşului – și se dorește o alternativă la stilul clasic de a purta copiii în cărucioare sau landouri. Acest procedeu se realizează cu ajutorul unei bucăți de material textil de dimeniune variabilă, cu sau fără accesorii. Cele mai folosite sunt sistemele de tip wrap țesut, sling cu inele sau SSC.

Satu Mare se bucură de sprijinul unei comunități mari de babywearing, care deține o biblioteca de sisteme de purtare foarte bogată. Orice mămică sau tătic din Satu Mare poate participa la întâlnirile Babywearing Satu Mare care au loc în fiecare miercuri, de la ora 11:00, la spațiul de joacă Happy Time din mall-ul Ankora.

Aici orice părinte poate beneficia de consultanță gratuită și inițiere în tainele babywearing, poate împrumuta pentru testare sisteme de purtare pentru o săptămână și poate beneficia de sfaturi pentru achiziționarea unui sistem propriu. Totul într-o atmosferă caldă și primitoare, cu din partea mămicilor cu experiență în acest stil de parenting.

Între 6 și 12 octombrie, grupul Babywearing Satu Mare va sărbători Săptămâna Internațională a Babywearingului, deodată cu alte mii de comunități de pe glob, din Africa până în America. Pentru a marca acest eveniment mondial, mămicile din Satu Mare au pregătit evenimente și concursuri cu premii în fiecare zi.

Programul evenimentelor:

06.10 – duminică – excursie la Carei cu trenul și participarea la evenimentul Mers Sportiv din Carei

07.10 – luni – 17.00 – Wrap Workshop – la Magic World în incinta Shopping City

08.10 – marți – ora 11:00 – Passion moms, oră de dans gratuită pentru mămici cu pitici, la Shopping Plazza etaj 3

09.10 – miercuri – ora 11:00 – Întâlnire de prezentare și primire/predare sisteme – la Happy Time în mall-ul Ankora

10.10 – joi – ora 10:30 – Campanie Awareness și plimbare prin Pasajul Pietonal Coposu

11.10 – vineri- ora 17:00 – Atelier pictură pentru copii și mămici – întalnire la Reactiv Art Design

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Mămicile care au pus Satu Mare pe harta internațională Babywearing"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre bebeluș, mamă
FOTO. Povestea tragică a sătmărencei care vrea să renunțe la copiii săi

Închide