FOTO. Marcela Papici, candidat independent la Camera Deputaților: ”Legea e facultativă pentru unii primari!”

Marcela Papici, candidat independent pentru Camera Deputaților, critică lipsa de implicare a unor primari din județul Satu Mare în aspectul localităților pe care le conduc. Mai mult, din cauza dezinteresului cvasi-total, în unele localități s-a dat liber la afișajul electoral ilegal, inclusiv în stațiile de autobuz.

Redăm în continuare mesajul candidatului independent Marcela Papici:

”Conform legii, până în 5 noiembrie toți primarii ar fi trebuit să dea dispoziție cu poziția și locurile special amenajate pentru afișaj electoral. Din păcate, pentru unii, legea e facultativă.

Dacă la Paulești am găsit locații amenajate în comuna și în toate satele aparținătoare, la Culci sunt inexistente sau arată deplorabil și nu sunt marcate cu inscripția “Afișaj Electoral”. Mă întreb, retoric, nu au beneficiari de ajutor social care să facă munca în folosul comunității și să întrețină aceste aviziere/panouri?

Marcela Papici

La Valea Vinului, conform spuselor unui ales local, afișele se pun în stațiile de autobus. Pe bune? Chiar dacă legea interzice afișaj electoral în orice alt loc decât cele special amenajate? Eu nu-mi voi pune afișe în stațiile de autobus! E mai important sa respect legea!

Povestea asta se rezumă la “Partide și reprezentanții lor!” De aceea, candidez independent pentru Camera Deputaților!”


Fii primul care comentează! despre "FOTO. Marcela Papici, candidat independent la Camera Deputaților: ”Legea e facultativă pentru unii primari!”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri parlamentare 2020
PNL: 2021-2025, anii dezvoltării României durabile!

Închide