Acum ar fi fost bine venit un comunicat al poliției …


Comment on FOTO. Mașina polițistului, împotmolită în gazon la mall, fără asigurare și ITP by Gigi Contra.

Acum ar fi fost bine venit un comunicat al poliției sătmărene. Prin care să comunice numele polițistului și măsurile luate. Asta ca o dovadă de bună credință și respect față de cetățeni. Și ca o atenționare pentru alți polițiști care mai au intenții să încalce legea. În orice fel.

Recent Comments by Gigi Contra

E OFICIAL. Amenzi usturătoare pentru cei cu WC-ul în curtea casei. Mii de cazuri în județ
Guvern de rahat. Face tot posibilul să ne îndepărteze de Europa și, pentru că fondurile europene sunt veroficate de UE, nu încurajează accesarea fondurilor nerambursabile. Bani la buget nu au nici să se ca.e în centru dar, ca să se scape, trec răspunderea în sarcina primăriilor. 10 miliarde de euro a spus că vor fi pentru PNDL2. De unde?! Nu-i vorbă că și primarii, decât să acceseze fonduri europene pe care nu le prea pot fura, mai bine stau și se uită la lună. Și-au angajat toate rudele și obligațiile din campaniile electorale și nu au, în unele primării, mai mult de unu-doi angajați care au habar despre ce au de făcut. Și, iată cum a apărut o lege născută moartă. Cine va da amenzile respective?! Cum vor intra în curțile oamenilor? O bătaie de joc.


EXCLUSIVITATE. Poziția Electrolux cu privire la greva din Satu Mare: ”vom ajunge la o înțelegere finală”
Dar de introducerea în salariu a sumelor compensatorii acordate în urma „ghidușiei” guvernului PSD cu trecerea la angajat a unor contribuții la buget (ianuarie 2018) nu s-au gândit domnii sindicaliști? Abia pe urmă ar fi trebuit pusă problema creșterilor salariale astfel încât să nu fie diminuat câștigul net al salariaților. Mă așteptam la date statistice, o analiză a impactului asupra profitului societății în cazul unor creșteri salariale. Un exemplu: în urma trecerii contribuțiilor la angajat, sumele plătite de societate către bugetul de stat au fost diminuate. Are sindicatul o situație privind impactul acestei măsuri asupra profitului societății?! În condițiile creșterii salariului mediu brut la nivel național (element decisiv în calculul pensiei) poate să prezinte sindicatul o situație din care să rezulte care ar fi diferența între raportul salariu brut angajat/salariu mediu brut în situația actuală (cu compensare neinclusă în salariu) față de situația în care compensația ar fi inclusă în salariu și acesta menținut la un nivel care să nu afecteze câștigul lunar net? Prin ce studiu sau analiză au ajuns la concluzia că este necesară o creștere a salariului cu 2 lei/oră?


BOMBĂ. Tehnic Asist s-ar retrage din județul Satu Mare. Lucrări majore, abandonate
Nu lucrează cu firme de afară pentru că ăia nu prea dau „partea”, „paraîndărătul” sau cum vrei să-i spui. Obama, Astaldi îți spune ceva?! Ce mână de lucru a fost folosită, deșteptule?! Știi cine a făcut diferența? Arabul, Bashir, care răspundea de partea de fundație a drumului (dacă ai uitat este vorba de drumul Satu Mare-Zalău) și grecul, îmi scapă numele, care a supravegheat fiecare, da, fiecare turnare de asfalt. Cei care au lucrat acolo ți-ar putea spune câte mașini cu mixtură asfaltică au fost întoarse la Mădăras (organizarea de șantier) pentru că nu corespundeau calitativ. Așa-i ce șosea proastă au făcut?! Câți bani se fură, minune mică ce ești?! Tehnic Asist și Tel Drum sunt „îngerași”, nu-i așa?! La fel ca patronul tău „spiritual”, Dragnea!


DECIZIE. Procurorii sătmăreni protestează împotriva modificărilor aduse legilor justiției
Când au blocat activitatea instanțelor și parchetelor pe vremea lui Boc și Băsescu nu s-a numit tot grevă, dacă așa vreți să-i spuneți?! Aaaa, atunci era cu aprobarea PSD, era altceva. Unități diferite de măsură pentru a aprecia aceeași situație.


Investiția de zeci de milioane de euro care va salva mii de case din județul Satu Mare
Câte inundații au fost în ultimii 20 de ani pe râul Tur? Dar pe Talna ori Turț?
Citește articolul precedent:
Magyar Lóránd: Trebuie încurajată creșterea animalelor

Închide