O soluție de avarie. Nu se acționează asupra cauzei. Ca …

Comment on FOTO. Măsură importantă de circulație pe Podul Decebal. Se redeschide traficul dintr-un sens by Gică Contra.

O soluție de avarie. Nu se acționează asupra cauzei. Ca de obocei în România. Cauza problemelor este intersecția Burdea și, în egală măsură carosabilul distrus de la ieșirea din pasajul CFR până la intersecția Burdea. Pentru deblocare intersecției, pe lângă realizarea unui pasaj subteran, este nevoie de șoseaua de centură și de un al treilea pod rutier în oraș. Să nu trecem cu vederea că pe sensul de mers dinspre intersecția Soarelui spre pod circulă și autovehicule grele, de marfă. Inevitabil, viteza de deplasare scade. La fel și pe b-dul Cloșca. Aceste coloane, cu viteze mici de deplasare se întâlnesc în intersecția Burdea. Întrebarea este ce au făcut onor edilii municipiului pentru accesarea de fonduri europene pentru construire celui de-al treilea pod?! Au trcut trei ani de la alegerile locale. Nu s-a întâmplat ceva. Chiar nu puteți solicita celor din primărie să prezinte stadiul demersurilor pentru realizarea acestui obiectiv?! În conformitate cu legea privind accesul la informațiile publice aveți acest drept și, surpriză, cei din primărie sunt obligați să răspundă.

Recent Comments by Gică Contra

Cum ies violatorii în serie, cu mii de euro, din Penitenciarul Satu Mare. Cadoul făcut de guvernanți
Puteți să scrieți că este cadoul PSD pentru pușcăriași. Ca să știe lumea.


D`ale COVID-ului. O sătmăreancă și-a luat amendă din cauza porcului. Nu e glumă!
Urgența era să-și ducă scrofița la vier. Bine a făcut că i-a dat amenda.


FOTO/VIDEO. Sătmărenii au ieșit masiv din case. Circulație bară la bară în municipiu
@sătmărean A fost cât de cât liniște până la comunicatul privind pactul inconștient făcut biserică și politic. Rezultatul s-a văzut dimineață. Sâmbătă noapte va fi o noapte agitată. Rezultatele vor fi resimțite (sper să nu fie cazul) la începutul lunii mai. De aia este biserica de vină. De ce sărbătorile catolice au trecut fără evenimente de acest gen?! Ei merg în Iad pentru că n-au fost la biserică de Înviere?! Treziți-vă, oameni buni!


FOTO/VIDEO. Sătmărenii au ieșit masiv din case. Circulație bară la bară în municipiu
Efectul unor dec larații inconștiente. Biserica Ortoxă Română și-a impus punctul de vedere, din nou. Acum pledează pentru unitate, să trecem împreună …, să …. Sunt botezat ortodox. Am o întrebare. Acum o săptămână, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice (și alte confesiuni) ce mesaj au avut conducătorii bisericii ortodoxe?!


FOTO. Planurile Academiei de fotbal, construită de Ungaria în Satu Mare
@cetatean ecologist și @Pop Ioan Toate cele spuse de voi au fost adevărate. Informațivă din nou. S-ar putea să aveți o surpriză. Posibil, mai multe surprize neplăcute.


Citește articolul precedent:
Atenționare de vreme severă, prelungită. Lista localităților din județul Satu Mare

Închide