O soluție de avarie. Nu se acționează asupra cauzei. Ca …

Comment on FOTO. Măsură importantă de circulație pe Podul Decebal. Se redeschide traficul dintr-un sens by Gică Contra.

O soluție de avarie. Nu se acționează asupra cauzei. Ca de obocei în România. Cauza problemelor este intersecția Burdea și, în egală măsură carosabilul distrus de la ieșirea din pasajul CFR până la intersecția Burdea. Pentru deblocare intersecției, pe lângă realizarea unui pasaj subteran, este nevoie de șoseaua de centură și de un al treilea pod rutier în oraș. Să nu trecem cu vederea că pe sensul de mers dinspre intersecția Soarelui spre pod circulă și autovehicule grele, de marfă. Inevitabil, viteza de deplasare scade. La fel și pe b-dul Cloșca. Aceste coloane, cu viteze mici de deplasare se întâlnesc în intersecția Burdea. Întrebarea este ce au făcut onor edilii municipiului pentru accesarea de fonduri europene pentru construire celui de-al treilea pod?! Au trcut trei ani de la alegerile locale. Nu s-a întâmplat ceva. Chiar nu puteți solicita celor din primărie să prezinte stadiul demersurilor pentru realizarea acestui obiectiv?! În conformitate cu legea privind accesul la informațiile publice aveți acest drept și, surpriză, cei din primărie sunt obligați să răspundă.

Recent Comments by Gică Contra

FOTO. Coșmarul șoferilor cu parcări închiriate. Cum le ocupă alții locurile cu zilele
De ce nu poate fi ridicată mașina? Dacă este parcată pe locul taximetriștilor sau în fața unei porți se poate?!


Șoferii, puși să reducă viteza ca să nu strice drumul. Poliția cere udarea carosabilului
Nenea Pataki nu prea își cunoaște atribuțiile. Poliția doar dă un aviz. Regimul circulației îl stabilește administratorul drumului public (drum județean=cosiliul județean) cu avizul poliției. Mai trebuie o hotărâre a consiliului județean. Ori vorbește stricat românește ori nu știe ce spune. Sau ați redat voi greșit?


Protest BLOCAT împotriva Consiliului Județean în centrul Sătmarului! Tensiuni foarte mari
Dar de ce nu a organizat d-l primar protestul în timpul guvernării PSD?! S-a mișcat repede după schimbarea guvernului!


FOTO. Filmul uciderii sătmăreanului: ce au surprins camerele de supraveghere
@Pop Ioan Unul din mulții români care se află în străinătate. Ești sigur că este reprezentativ pentru cei care lucrează în străinătate?! Poate tragem concluzia că nivelul intelectual a Vioricăi Dăncilă, care nu este una dintre cei mulții membrii PSD ci este chiar reprezentantul lor în cursa prezidențială, este definitoriu pentru nivelul intelectual a membrilor și votanților PSD?! Sau a fost prea alambicată formularea?


Ordinul lui Daea intră în vigoare: Cel mult 5 porci într-o gospodărie!
@Tiby Ești cam dezorganizat în exprimare. Poate ai gândit ceva interesant dar a ieșit un haos. Mai încearcă.


Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO. Mașinile Poliției, siguranță zero. Fără airbag, un jandarm a fost rănit

Închide