Mulțumim Dana și Anoni, m-i se pare că ați scris …

Comment on FOTO. Medic român, mesaj dur pentru ”experții” în COVID: “Masca v-a furat libertatea. V-a ascuns frumusețea orbitoare” by Foris.

Mulțumim Dana și Anoni, m-i se pare că ați scris gândul omului de rând. Dacă-mi permiteți să mai adaug ceva și anume că modul de abordare față de aceeastă pandemie al omului e rând este rezultatul bâlbâielii politicului și al medicilor. Odată au spus ca spirtul îi bun dacă are concentrație de peste 60%, apoi nu-i mai bun. Despre mască au spus că-i bun, apoi că totuși nu-i eficient. Multe din informații se bat cap în cap. Toate măsurile luate au fost pentru caz bacteriologic nicidecum virusologic. Vă mulțumesc.

Recent Comments by Foris

FOTO. Judecătorii au scăpat-o de muncă în folosul comunității pe soția șefului unui clan țigănesc din Satu Mare
Dacă nu făceau așa, trebuia ca Primăria să pună proprire pe conturile din bancă, dacă nu plătesc mai departe, Primăria avea obligația de a demara proceduri de punere a sechestrului pa bunuri sau urma să plătească primarul. Așa s-au scutit de aceste obligații. Deci dacă ai pumnul destul de greu, ești scutit de lege. Mulțumim de știri. Datorită presei libere o știm si asta.


Un șofer s-a dus liniștit spre casă, dar a ajuns în curtea Poliției de Frontieră Satu Mare
Nu-i voie să cumperi din magazinul duty free=fără taxe vamale? unde a greșit?


COVID-19 Satu Mare: Două cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore
Asta cu statisticile este de râsul lumii. Așa de mare este prevenția și toate restricțiile încât oamenii au rămas fără locuri de muncă, mulți nu pot veni acasă, banii cheltuiți, alții nu pot ieși din țară, nu pot lucra, este strigător la cer și revoltător. Deja totul pare minciună. Tinerii stau acasă că nu se pot angaja din cauza restricțiilor. Fabrici închise. Cafenele închise. restaurantele se închid. La primării nu-ți poți rezolva lucrurile doar restricționat.


Frați bătuți crunt în plină stradă de o gașcă de rromi. Poliția Satu Mare a ajuns după 40 de minute!
Vor primi amenda de 500 de lei pe care nu o vor achita și cu asta si-au făcut datoria. Instanța nu va face nimic. Asemenea cazuri au mai fost și în alte sate, la Pelișor pur și simplu au năvălit pe un tânăr in curtea sa pentru că au fost supărați pe un văr de-al lui. Nu s-a întâmplat absolut nimic. De aceea sunt curajoși. Nu plătesc amenzile, vin la muncă voluntară și se uită unul la altul jumat de zi și cu asta s-a încheiat totul. Dar voi oameni pașnici dacă doar înjurați, veți fi târâți prin instanțe și veți fi pedepsiți să vă treacă pofta și la gândul de a face vreo-un rău.


ANI cere invalidarea unui primar din județ! Judecătorii spun cu totul altceva
hotărârea judecătorească de poate ataca, in termen de 30 de zile de la publicare, dacă ANI este sigur în afirmațiile ei. Nu întotdeauna este adevărat ceea ce se hotărește, de aceea sunt recursurile.
Citește articolul precedent:
Adrian Cozma: Spitalul Vechi să poarte denumirea “Dr. Virgil Enătescu”

Închide