FOTO. Mijloace de protecție pentru medici, asistenți, polițiști și jandarmi din Satu Mare

Crucea Roșie Română Filiala Satu Mare a achiziționat pentru sectiile UPU, ATI si Laborator Testari Covid a Spitalului Judetean de Urgenta un numar de 158 de Pachete de echipament de protectie cu halat impermeabil si costum chirurgical.

Echipamentele au fost predate personalului Achizitii a Spitalului care le-a distribuit mai departe personalului medical de pe cele 3 sectii conform contractului de Sponsorizare.

Valoarea achiziției este de 33.843,60 RON și a fost realizată cu sprijinul financiar al urmatorilor sponsori:

– APASERV SA Satu Mare – 30.000 ron
– Schlemmer Satu Mare – 2.000 ron
– Versol investment SRL 450 ron

– Iar restul sumei a fost acoperita din contul deschis special de catre Crucea Rosie Filiala Satu Mare in scopul prevenirii si tratarii COVID 19

”Multumim tuturor sponsorilor atat persoane fizice cat si juridice care ne sprijina actiunile si specificam faptul ca vom continua aceasta activitate, in prezent in cont au fost donate mai multe sume de bani cu care in scurt timp urmeaza sa se faca alte achizitii de acest gen”, spun reprezentanții Crucii Roșii. 

Pentru toti cei care doresc sa sprijine in continuare activitatile voluntarilor de la Crucea Roșie:

Contul nostru este :INTESA SANPAOLO SUCURSALA SATU MARE:

RO71WBAN2511000431501476

Titularul contului este Crucea Roşie Satu Mare.


Alte donații:

☑️1600 de mănuși donate personalului din cadrul Jandarmeriei si Politiei Judetului Satu Mare care lucrează în centrele de carantina din județul Satu Mare
.
☑️1 mașină de spălat din partea firmei ARCTIC a fost predată Spitalului Județean de Urgență Satu Mare

☑️260 de kg de preparate din carne, primite de la organizația „Prețuiește viața” au fost distribuite la Direcția de Asistenta Socială Satu Mare pentru beneficiarii de la Adapostul de Noapte.

☑️100 de paini, primite de la firma Cuptorul Casei au fost distribuite la Direcția de Asistenta Socială Satu Mare pentru beneficiarii de la Adapostul de Noapte

-3828 de sticle de apa plata Dorna, 257 sticle de Coca Cola si 500 de doze de Coca Cola energy donate personalului medical din toate spitalele din judet

-158 de pachete de echipamente de protectie in valoare de 33.843,60 RON realizată cu sprijinul financiar al urmatorilor sponsori:

– APASERV SA Satu Mare – 30.000 ron
– Schlemmer Satu Mare – 2.000 ron
– Versol investment SRL 450 ron
– Iar restul sumei a fost acoperita din contul deschis special de catre Crucea Rosie Filiala Satu Mare in scopul prevenirii si tratarii COVID 19

-Sprijinirea a 8 persoane izolate la domiciliu cu alimente si produse igienice din fondurile Crucii Rosii Romane si din Banca de Alimente

-Sprijinirea persoanelor in carantina cu produse igienice Crucii Rosii Romane

-40 buc. dezinfectant Domestos, 50 buc. dezinfectatn spray Sano, 2 termometre infrarosii au fost donate la Directia de Sanatate Publica Satu Mare pentru cadrele medicale care lucreaza la vama.

-1 Aparat de cafea automat DonCafe, cu 21 kg.cafea Doncafe, 2000 pahare cafea, 2000 plicuri de zahar, 2500 de paletine toate acestea donate Spitalului Municipal Carei care este spital COVID.

-6.400 de iaurturi donate diverselor institutii din judet

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Mijloace de protecție pentru medici, asistenți, polițiști și jandarmi din Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Crucea Roșie
Crucea Roșie: ”Este nevoie de echipamente de protecție pentru Spitalul Județean”

Închide