FOTO. Milioane de lei pentru refacerea unor străzi de pământ în Satu Mare

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor a predat amplasamentul a trei obiective de investiții firmelor care se vor ocupa de reabilitarea străzilor de pământ 1 Iunie, Lunca Sighet și Mărăști.

Astfel, pe lângă obiectivele mari de investiții pentru reabilitarea infrastructurii rutiere, Primăria municipiului Satu Mare a alocat în acest an sume importante de bani și pentru modernizarea mai multor străzi de pământ unde se vor executa ample lucrări la carosabil, trotuare, rețea de apă și canalizare, borduri și canal tehnic.

Valorea lucrărilor prevăzute în contracte se prezintă astfel:

  • Strada 1 iunie – 482.575,98 lei + TVA
  • Strada Lunca Sighet ( inclus iluminatul public) – 1.818.774,92 lei + TVA
  • Strada Mărăști – 433.096.83 lei + TVA

“Zeci de străzi din municipiul Satu Mare, din pământ sau cu degradări serioase, sunt reabilitate cu bani de la bugetul local. Intervenţia pe cele trei străzi pentru care astăzi s-a dat ordinul de începere al lucrărilor este necesară în vederea modernizării părţii carosabile care nu beneficiază de o îmbrăcăminte modernă, precum beton asfaltic. Am primit asigurări din partea firmelor care reabilitează Strada 1 Iunie și Strada Mărăști, că vor finaliza lucrările în cel mult trei luni”, a declarat Kereskényi Gábor.

1 Comment on "FOTO. Milioane de lei pentru refacerea unor străzi de pământ în Satu Mare"

  1. gheorghita | mai 21, 2018 at 13:10 |

    eu am o parere foarte proasta si mai ales ca sunt in domeniu constructii de mult timp legile date de guvern sunt foarte proaste ptr ca se dau si se adopta in asa masura ca toti cei din parlament cu neamul si cunoste=inte sa poata beneficia de ele,mai nou sa fac si ei afaceri legal de ce? nu-i suficient salarul cel gros care de unde il primesc 540 parlamentari si alti europarlamentari ,acestia chiar ca au beneficii de pe urma comunismului ,de ce doar ei de ce nu in egala masurala tti cetatenii romaniei,,nu ar trebuii ca sa mai lasam asa tara ,in bataie de joc ,si sa profite unii de ea si de noi,hai sa facem asa ca lucrarile de strazi drumuri,scoli,de la primarii de la stat sa se dea la firmele care le fac ele direct nu la apatra mana ,cati bani se pierd si cum ?unde? se duc acei bani ,toti au devize de lucru mari si pana ajung la mana treia,a patra cu cat se face un drum?ce materiale mai raman de aceia sunt asa cum sunt aceste drumurifara calitate .Unde sun acei ingineri ce au fost mai demult ? ce proiectanti sunt acestia ,cine verifica lucrarile pe faze de lucru si cum ,unde sunt procurorii care se pot autosesiza ,?nu mai sunt sau nu vor sa verifice decat pe cine vor ei . da asa este asa sunt legile facute ptr cei care pot si au putere ,astept sa se faca ceva in sensul si mersul bun si corect al acestor lucrari ,daca sa licitat lucrarea atunci sa se faca direct de cel care a castigat cu stima

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kereskenyi Gabor
FOTO&VIDEO. Primăria închide Grădina Romei, după ce un copil a fost rănit grav

Închide