FOTO. MINUNE! Viceprimarul Albu a fost în sfârșit amendat pentru staționare neregulamentară

FOTO: Arhivă

După ce a fost surprins de jurnaliști de mai multe staționând în zone interzise în ultimii ani, viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, susține că a fost amendat de către Poliția Locală. Și asta după ce a staționat ilegal cu mașina pe strada Păstrăvului, luni, 2 septembrie. Situație prezentată pe larg de PresaSM.

Adrian Albu a precizat că a fost amendat cu 290 de lei, declarând că ”a greșit și că va plăti amenda”. Viceprimarul Albu neagă că ar fi fost sunat de cineva din Poliția Locală să vină să își ridice mașina, tocmai pentru a nu fi ridicată de cei de la Serviciul de ridicări auto.

”Este adevărat că am renunțat la dreptul de a avea o mașină de serviciu deoarece am considerat că acele mașini și șoferii angajați ai primăriei pot fi mai utili situaților apărute în diverse departamente ale primăriei când este nevoie de deplasări. (…) Nu am fost sunat să mă întorc la mașină iar dacă ar fi ajuns autospeciala de ridicat mașini, m-aș fi supus legii. Am greșit, ca orice om, și am fost amendat, ca orice om. Voi plăti amenda la fel cum am făcut-o de fiecare dată când am greșit în cei aproape 40 de ani de când posed permis de conducere”, a declarat viceprimarul Albu.6 Comments on "FOTO. MINUNE! Viceprimarul Albu a fost în sfârșit amendat pentru staționare neregulamentară"

 1. Dar de ce nu este consemnata si data cand a fost scris procesul verbal?

  View Comment
 2. @Ionut, esti chior? In doua locuri este trecuta data. Wtf?!?

  View Comment
 3. Da ai dreptate este trecuta de doua ori data dar in josul pagini?
  Si de ce nu la inmanat in acel moment procesul verbal?
  Niste m….. Sper ca nu esti atat de naiv!

  View Comment
 4. @Ionut, ideea e sa nu fim magari, ca naivi sunt 99%…Iti explic, cu toate ca n-ar trebui..
  Rubrica “procesul verbal a fost afisat azi….ora…” face referire la procedura de afisare a unei contraventii rutiere in cazul in care procesul verbal nu este semnat de catre contravenient, respectiv:
  Art. 26. – alin (3) In cazul in care contravenientul nu este prezent sau, desi prezent, refuza sa semneze procesul-verbal, comunicarea acestuia, precum si a instiintarii de plata se face de catre agentul constatator in termen de cel mult o luna de la data incheierii.
  Art. 27. – Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operatiunea de afisare se consemneaza intr-un proces-verbal semnat de cel putin un martor.
  Procesul verbal fiind semnat de catre contravenient, rubrica respectiva nu necesita a fi completata. Pricepi ceva din tot ce ti-am scris sau doresti lamuriri suplimentare?

  View Comment
 5. E simplu. Când au văzut ce scandal a ieșit au făcut repede o retro-amendă. Dar eu am o întrebare! De ce nu a fost ridicată mașina staționată aiurea și dusă unde se duc toate mașinile astea? La alții una-două se saltă mașinile, dar drept vorbind ăia nu sunt viceprimari?!?! Pentru că așa trebuia. Și să meargă vicele pe jos până la bază să vadă ce frumos se circulă pe jos la Burdea de când nu sunt treceri de pietoni în zonă. Din mașina jeep-ului totul pare roz-bonbon probabil.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Albu
FOTO/VIDEO. Viceprimarului Albu NU i se ridică mașina! Legea este doar pentru proști

Închide