Fiecare cimitir are un administrator, dacă cuiva nu-i place …

Comment on FOTO. Mizerie în cimitirul de pe strada Amațului. Tomberoane puține și pline ochi, gunoi lăsat lângă gard by Foris.

Fiecare cimitir are un administrator, dacă cuiva nu-i place felul cum arată cimitirul atunci să întrebe administratorul cimitirului care se ocupă de treburile cimitirului.

Recent Comments by Foris

Fiica procurorului șef DNA, ”executată” la Bac de corectori din Satu Mare
Sătmărenii nu au știut că-i fiică de procuror, clujenii au știut. ( luați-o ca glumă). Oricum felicitări pentru notele obținute.


FOTO. Bombe biologice la punctele de colectare în marile cartiere ale Sătmarului
Azi dimineața am avut o surpriză plăcută, cei de la FLORISAL au golit tomberoanele și au dat cu dezinfectant. Cel puțin la noi in cartier. Felicitări.


FOTO. Bombe biologice la punctele de colectare în marile cartiere ale Sătmarului
Peste tot e așa, se pare că nu mai lucrează. Dar mai intervin și nesimțiții care aruncă moloz sau unii proprietari de case sau magazine. Florisal la grevă sau se pare că preia altă firmă salubrizarea? Liniște totală.


Drum Expres între Satu Mare și Baia Mare! Va lega Satu Mare de autostrada M3 (Ungaria)
Nu mai cred in basme nici in Moș Nicolae, nici in drum expres, nici in autostradă, nici in centura Sătmarului. Cred în cartiere cu blocuri dezolante, piețe pline cu bișnițari care strigă țigi-țigi și vânzători care revând produse cumpărate la Kaufland.


Relansare economică: Se promit mii de kilometri de autostrăzi, drumuri expres și căi ferate
De ce vă bateți joc de noi? Vă plătim bine să mințiți bine? Nici nu ne reprezentați interesele deși aceasta este profesia voastră prea bine plătită. (mă refer la politicieni, nu la cei care au scris articolul)


Citește articolul precedent:
FOTO. Ștrandul Tășnad, bijuteria turismului balnear sătmărean. Recunoscută la nivel național

Închide