FOTO. Mobilizare în Satu Mare! O sătmăreancă încearcă să își salveze fratele

Sătmăreanca Bianca Bernadett Blaga cere ajutorul tuturor sătmărenilor în încercarea de a-și salva fratele: Cristian Bogdan Tămaș, bolnav de leucemie.

”Mâine, 15.02, o echipă mobilă de la Centrul de Transfuzie Sanguină va fi prezentă în Centrul Comercial Auchan Satu Mare, de la ora 9.00. Cu această ocazie vă invit să participați în număr cât mai mare, puteți dona și pentru Cristian Bogdan Tămaș”, este apelul unei cunoștințe. 

 Redăm mai jos apelul inițial al sătmărencei Bianca Bernadette Blaga: 

”Pentru că starea de sănătate a fratelui meu s-a agravat, vă rog pe cei care pot și vor, să-l ajute prin a dona sânge! Se poate dona la orice Centru de Transfuzie Sanguină și nu este relevantă grupa sanguină. V-aș ruga să menționați numele lui: Cristian Bogdan Tămaș. Să se trimită, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.Vă rog să distribuiți în număr cât mai mare ca să ajungă la cât mai mulți! În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, vă rog să ne contactați! Valeria Tamas și Bernadett Bianca Blaga!

Vă rog ca după donare să faceți o poză adeverinței de la Centru de Transfuzie Sanguină și să ne-o trimiteți pe messenger. Avem nevoie de aceea dovadă pentru a o da Spitalului de Boli Infecțioase Cluj-Napoca! Altfel nu vom știi câți au donat!”

Dacă nu puteți dona, vă rugăm să ne ajutați cu o distribuire! 


Centrul de transfuzie sanguină Satu Mare

Adresă: Strada Ravensburg 4, Satu Mare

Program: Luni – vineri, 7.30 – 12.00

Telefon: 0261 769 489Fii primul care comentează! despre "FOTO. Mobilizare în Satu Mare! O sătmăreancă încearcă să își salveze fratele"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. O sătmăreancă vă cere ajutorul pentru a-și salva fratele. Are nevoie de sânge!

Închide