FOTO. Noel și Florin au nevoie de ajutorul nostru! Noi îi putem salva


Până la finalul anului, sătmărenii care vor să doneze pentru micuțul Noel, bebelușul care suferă de o boală rară și pentru Florin, tânărul sătmărean care a rămas fără un braț și are nevoie de o proteză, o pot face în cadrul campaniei ”Să ajutăm împreună!”. Este pentru al zecelea an consecutiv când Direcția de Cultură a municipiulu Carei organziează acțiuni umanitare pentru sprijirea celor aflați în nevoie.

Pentru al zecelea an consecutiv, Direcția de Cultură a municipiului Carei, organizează o acțiunea umanitară pentru sprijinirea a doi semeni de-ai noștri care au nevoie de ajutor: Noel, care suferă de o boală rară gravă și Florin, orfan de tată, care lucrează pentru a avea grijă de mama și sora lui, și are nevoie de o proteză la mână.

Astfel, persoanele care doresc să sprijine campania umanitară ”Să ajutăm împreună!”, pot face donații în bani pentru tratamentul lui Noel și pentru achiziționarea unei proteze pentru Florin, la Castelul Károlyi (camera 10), Centrul Cultural Carei, Biblioteca Municipală, în zilele lucrătoare, între orele 9-15, sau la evenimentele culturale, organizate de către Direcția de Cultură Carei, la Castel, Teatrul Municipal sau în aer liber, până în data de 31 decembrie.

Dacă nu puteți distribui, puteți ajuta cu o distribuire!Fii primul care comentează! despre "FOTO. Noel și Florin au nevoie de ajutorul nostru! Noi îi putem salva"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar, campanie umanitară
FOTO. Medicul sătmărean care a salvat sute de vieți are nevoie de ajutor! Îi putem salva viața

Închide