FOTO. Noi investiții la NEPI Satu Mare. Se va înființa o spălătorie auto ultramodernă


Cei de la E.C.N.P INVEST SRL. fac o investiție în ”curtea” Shopping City-ul din municipiul Satu Mare. Potrivit informațiilor PresaSM,  se propune realizarea unei spălătorii auto moderne, rapide și ecologice, cu 6 boxe de spălare auto semideschise și 2 locuri de parcare neacoperite, dotate cu aspirator. Valoarea investiției se ridică la 521.594 lei, urmând să fie finalizată în acest an. 

Non-stop, cu autoservire

Spălarea și curățarea autovehiculelor se poate realiza în regim de autoservire, utilizarea ustensilelor de spălare și cosmetizare fiind permisă automat după plata tarifului. Orarul de funcționare a spălătoriei auto este non-stop, pe tot parcursul anului, utilizarea boxelor de spălare nefiind dependentă de prezența personalului de deservire angajat. Boxele de spălare sunt alipite una lângă celălaltă, amplasate la nivelul solului, fiind acoperite cu o structură metalică ușoară, pentru a feri de ploaie mașinile și conducătorii acestora pe timpul procesului de spălare.

La mijlocul șirului de boxe este amplasat spațiul tehnic, care adăpostește instalațiile care deservesc funcționarea boxelor de spălare. În boxe se asigură apa caldă pentru spălarea din exterior prin utilaje de spălare cu pistoale de apă cu presiune prin aer comprimat și detergenți, aerul cald pentru uscare și cosmetice auto: ceară, silicon pentru lustruire suprafețe.

 

Spălătorie cu șase boxe 

 

Spălătoria auto va fi alcătuită din șase boxe semideschise cu lățimea de 4,70 m fiecare și lungimea de 6,80 m, utilizate pentru spălarea mașinilor și dintr-un spațiu tehnic, intercalat între boxe, cu aceeași dimensiuni.

Dimensiunile totale ale spălătoriei propuse vor fi de 6,80 m x 33,35 m. Cele 2 locuri de parcare neacoperite, cu lățimea de 4,00 m și lungimea de 5,00 m, vor fi amplasate separat, unul lângă celălalt, pe spațiul de un metru dintre ele fiind montat un aspirator de praf. Aceste locuri vor avea scopul de a asigura spațiul pentru curățarea interioară a autovehiculelor.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Noi investiții la NEPI Satu Mare. Se va înființa o spălătorie auto ultramodernă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție
Cronica unui eșec anunțat. Kereskényi: Adevăratele efecte se vor simți în august și septembrie

Închide