FOTO. Noi mărturii despre cea mai amabilă asistentă de la Spitalul Județean Satu Mare


Apar noi mărturii despre cea mai amabilă asistentă de la Spitalul Județean Satu Mare. Asistenta lucrează la Unitatea de Primire Urgențe, iar mai mulți pacienți i-au apreciat atenția de care a dat dovadă în relația cu bolnavii. 

O altă sătmăreancă a ținut să își exprime recunoștința față de cadrul medical în cauză, precizând că a insistat chiar și pe lângă alte cadre medicale să o ajute.

”Într-adevăr, o asistentă medicală minunată. Recent, am fost și eu la spital, atât de rău mi-a fost, încât aveam nevoie de ajutor să mă deplasez. Chiar acum câteva luni era să pierd sarcina, iar dânsa le-a zis asistenților să vină să mă ducă neapărat sus la etajul 2 . Deci, tot respectul pentru ea”, a spus pacienta pentru PresaSM

Sătmăreanca spune că celelalte asistente s-au arătat indiferente și au reacționat abia când li s-a atras atenția. Tot ea ne-a mai spus și că asistenta din fotografia publicată pe Facebook se comportă frumos cu toți sătmărenii care ajung la Urgențe.

” După mine a venit un om și mai în vârstă, era surd, era venit de pe străzi și a vorbit foarte frumos și cu dânsul. Nu ca celelalte doamne asistente, flegmatic,” a mai declarat sătmăreanca. 

Reamintim faptul că o asistentă medicală de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare a ajuns vedetă pe Facebook grație comportamentului său extraordinar față de pacienți. O sătmăreancă a pozat-o și a postat fotografia pe Facebook, impresionată de modul exemplar în care a vorbit cu bolnavii.

Pentru empatia de care a dat dovadă asistenta, sătmăreanca i-a transmis un sincer “Mulțumesc”, nu doar din partea sa, ci din partea tuturor pacienților de care s-a îngrijit.

Comportamentul asistentei a stârnit reacții printre internauți. Mulți au precizat că atitudinea este una firească, într-o țară civilizată, doar că din păcate, de prea multe ori, vizitele la Spitale sunt presărate cu experiențe negative atunci când vine vorba de interacțiunea cu cadrele medicale. Acesta a fost și motivul pentru care internauții au felicitat-o pe asistenta care, spun comentatorii, ar trebui să devină un exemplu pentru toți cei din sistemul medical.2 Comments on "FOTO. Noi mărturii despre cea mai amabilă asistentă de la Spitalul Județean Satu Mare"

  1. Ciprian Laurențiu | februarie 24, 2019 at 21:08 |

    O știu pe doamna !!!…am fost într-o seară la urgenta pentru că mi a intrat în ochi un “span” cum am tăiat cu flexul o țeavă …a fost foarte foarte amabila și nu știu cum a reușit dar am simțit că parcă o doare și pe ea ochiul atata de mult a arătat empatie și compasiune pentru problema mea …foarte frumos a vorbit , chiar m am bucurat că mi a sărit în ochi acel “span”…altfel nu aveam parte de acel gând : că mai sânt și persoane care sânt de nota zece plus !!!….bravo ei !!!…tot respectul !!!…

    View Comment
  2. Felicitari acestei persoane care nu a uitat ca , in primul rand , este acolo pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie .

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
FOTO. Asistentă de la Spitalul Județean, pozată pe ascuns. A ajuns vedeta zilei

Închide