FOTO. Nu e glumă de 1 aprilie! Stâlpi în mijlocul unui trotuar din Satu Mare

Nu e glumă de 1 aprilie! Din cauza unor necorcondanțe între planuri, pe o parte din trotuarul de pe Bulevardul Octavian Goga au rămas niște stâlpi tocmai în mijlocul trotuarului, pe toată lungimea.

Potrivit informațiilor PresaSM, administrația locală a intenționat în trecut să îngusteze trotuarul pentru a lărgi Bulevardul Octavian Goga cu încă o bandă de circulație pentru mașini, dar cum proiectul este blocat, existând litigii pe rolul instanțelor de judecată, reprezentanții Primăriei au luat decizia de a lărgi …trotuarul.Concret, stâlpii au fost montați pe baza proiectului inițial, care prevedea îngustarea drumului, așa că au fost puși acolo unde era prevăzută marginea trotuarului. Dar cum, în prezent, pentru relocarea sistemului de iluminat public ar necesita noi lucrări, s-a făcut un compromis, iar stâlpii au rămas…în mijlocul trotuarului.

Din câte se pare, după clarificarea situației juridice, există posibilitatea ca situația să se remedieze. Așadar, dragi pietoni, mare atenție la stâlpi!2 Comments on "FOTO. Nu e glumă de 1 aprilie! Stâlpi în mijlocul unui trotuar din Satu Mare"

  1. Badea Gheorghe | aprilie 1, 2020 at 16:04 |

    În zona respectivă, oricum pietonii nu prea pot să circule pe trotuar, din cauza autovehiculelor staționate ILEGAL pe trotuar, iar comunitarii se fac că nu văd!
    Și parcările aflate la nici 100 de metri sunt goale!

    View Comment
  2. Doamne feri, ce incompetenti ! Astia la sapat pamantu nu ar fi buni =)))

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre bulevardul Octavian Goga
FOTO. Accident pe bulevardul Goga, din Satu Mare. Mașină făcută zob

Închide