FOTO. O familie, cu cinci copii, înșelată. Rămasă fără casă. Zeci de voluntari au sărit să îi ajute

O familie, cu cinci copii, din Craidorolț a căzut victima unor cămătari și au rămas fără casă. Acum, soțul și soția, alături de copii cu vârste de 11 și 8 ani – băieți, și fetele cu vârste de 7, 6 și 4 ani, trăiesc într-o cocioabă. Mai exact o așa-zisă casă, cu o bucătărie și o cameră. 

Sătmăreanca Camelia Palfi a inițiat o campanie umanitară pentru ajutorarea acestei famii nevoiașe, dar muncitoare.”El un om micuț, slăbuț, cu 3 operații la picior, care a fost chiar și în străinătate la lucru si care lucrează chiar și în ziua de azi, degeaba are operațiile. Ea, tinerică, 30+, micuță, slăbuță și ea, țigancă, dar care vrea pentru copii ei ceea ce ea nu a avut și anume măcar o școală profesională să aibă (…) Din păcate au fost înșelați legat de o casă, apoi s-au trezit într-o cocioabă, cu o cameră și o bucătărie, care nici măcar ușă nu are la intrare, iar frigul le pătrunde în casă peste tot. Am aflat că acești părinți fac tot posibilul pentru copii lor și pentru viitorul lor, dar din păcate în România prea multe nu poți, mai ales dacă tu ești țigancă fără școală iar soțul tău operat de 3 ori la picior. Familia are cinci copii bine crescuți, educați și cu poftă de viață și de a învăța. Au mare nevoie de o ușă la intrare și orice altceva ce vouă nu vă e de folos, pe ei i-ar bucura din suflet și v-ar mulțumi. Nu uitați, orice voi nu mai folositi poate fi o comoară pentru alții”, spune Camelia Palfi.

Deja mai mulți oameni de bine au strâns rândurile și au făcut diferite donații, care au ajuns deja la familie.

”Tuturor celor care s-au implicat și se implică în continuare în cazul din Craidorolț vă mulțumim din suflet. Mai sunt donatii și pentru săptămâna viitoare, iar cine mai dorește să doneze vă rugăm să scrieti. Vreau să știți că familia vă mulțumește din suflet pentru tot ceea ce ați făcut pentru ei”, a mai declarat Camelia Palfi.

DISTRIBUIȚI, dacă nu puteți dona! Contact la Facebook/Camelia Palfi1 Comment on "FOTO. O familie, cu cinci copii, înșelată. Rămasă fără casă. Zeci de voluntari au sărit să îi ajute"

  1. Le trebuie consiliere juridică ca să-și primească casa înapoi.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre campanie umanitară
FOTO. Mobilizare exemplară a copiilor dintr-un oraș. Au făcut curățenie generală

Închide