FOTO. O familie cu trei copii, în sărăcie lucie, pe malul Someșului. Au nevoie de ajutor

Familia Gaspar, împreună cu trei copii, trăiește într-o baracă pe malul Someșului. Cei de la Direcția de Asistență Socială au făcut un apel public, iar la apel au răspuns cei de la Fundația Maurer, care au și venit cu alimente și jucării pentru cei mici. Familia va primi o locuință socială, dar are nevoie în continuare de ajutor pentru ca apartamentul să fie pus la punct. 

Un apel a fost lansat de cei de la Direcția de Asistență Socială Satu Mare, care îi roagă pe sătmăreni să dea o mână de ajutor unei familii care trăiește în sărăcie lucie, într-o baracă pe malul Someșului, fără apă, curent sau încălzire. Familie va primi o locuință din partea autorităților, dar are nevoie de susținere pentru ca ea să fie pusă la punct.

“În urma cartografiării făcută de reprezentanții D.A.S. Satu Mare, a fost identificată familia Gaspar. Momentan cei doi adulți cu cei trei copii de 4, 6 și 12 ani , stau într-o baracă situată pe malul Someșului în condiții necorăspunzătoare, fără apă, curent și încălzire. Cu o locuință socială primită din partea Primăriei Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială, familia Gaspar are șansa de a începe o viață mai bună. Neavând posibilități financiare, familia cere ajutorul oamenilor cu suflet pentru a pune la punct locuința primită, pentru a tranforma într-o casă. ei care vor să ajute, sunt rugați să ne contacteze în mesaj privat!”, spun cei de la Direcția de Asistență Socială.Iar printre primii care au venit în ajutorul familiei au fost cei de la Fundația Maurer, care le-au adus alimente și jucării celor mici.

“Noi am vrut să ajutăm primii, şi cu fapte, familia, care de şase ani, locuieşte într-o sărăcie lucie pe malul Someşului. Împreună cu angajaţii Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare, am vizitat familia Gaspar. Am donat haine, jucării, diferite obiecte pentru igienă personală, dar mai ales, alimente fiecărui membru al familiei. Condiţiile de trai ale acestei familii sunt dezastruoase, dar sunt pe calea cea bună pentru a li se îmbunătăţi. Îi vom sprijini în ceea ce ne priveşte şi pe mai departe. Şi Dumneavoastră puteţi ajuta familia în acest sens, pentru ca şi aceşti copii să aibă condiţii mai bune de trai. Semnalaţi intenţia Dumneavoastră printr-un anunţ scris către Fundaţia Maurer“, spun cei de la Fundație.

Mai multe detalii despre cum puteți veni în ajutorul familiei Gaspar puteți afla de la Direcția de Asistență Socială, pe pagina de socializare a instituției —–> AICI.Fii primul care comentează! despre "FOTO. O familie cu trei copii, în sărăcie lucie, pe malul Someșului. Au nevoie de ajutor"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. O mămică, cu cinci copii, din Satu Mare, are nevoie de ajutorul nostru

Închide