FOTO. O pensionară din Satu Mare a găsit un portofel plin cu bani. Și a căutat imediat proprietarul


O sătmăreancă, în vârstă de circa 60 de ani, a găsit astăzi, pe o stradă din municipiul Satu Mare, un portofel plin cu bani, mai multe carduri bancare și documente de identitate.

Chiar dacă are o pensie de sub o mie de lei, sătmăreanca nu s-a gândit în nicio clipă să-și însușească banii, ci a mers imediat la cei din familie și i-a rugat să o ajute să găsească proprietarul de drept.

Așa că s-a făcut un anunț pe Facebook, iar proprietara a fost găsită la scurt timp. Este important de precizat că portofelul a fost returnat atât de repede, încât proprietara nici nu și-a dat seama că l-a pierdut!

Gestul pensionarei merită întreaga noastră apreciere, dovedind că omenia nu se pierde chiar dacă după o viață de muncă ești remunerat cu o pensie mică.

Mulțumim, doamnă, pentru că ne-ați arătat că oamenii simpli sunt de cele mai multe ori mai altruiști decât cei care nu prea cunosc ce înseamnă să trăiești dintr-o pensie infimă.2 Comments on "FOTO. O pensionară din Satu Mare a găsit un portofel plin cu bani. Și a căutat imediat proprietarul"

  1. multumim tanti.

    View Comment
  2. Andreesculescuescu | ianuarie 28, 2021 at 13:47 |

    Ce norocoasã! Ce doamnã de treabã!
    R E S P E C T

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre omenie, pensionari
Candidatul USR, Radu Panait, propune loc de întâlnire a pensionarilor în fiecare cartier din Satu Mare

Închide