FOTO. O persoană cu handicap nu are loc de ”șmecheri”, în municipiul Satu Mare!

Imagini revoltătoare pe strada Petofi Sandor, în municipiul Satu Mare. Pentru că mai mulți șoferi și-au parcat mașinile pe locurile destinate persoanelor cu handicap, un tânăr din municipiul Carei, imobilizat în scaunul cu rotile, nu a avut loc.

Totul s-a întâmplat astăzi, în fața Serviciului de Pașapoarte. Cei care îl însoțeau au fost nevoiți să parcheze într-o altă zonă. Fotografiile sunt cât se poate de sugestive. Potrivit informațiilor PresaSM, niciuna dintre mașini nu avea în parbriz vreun semn că ar șoferii avea dreptul să parcheze pe acele locuri.

”Este frustrant să fie doar două locuri pentru persoanele cu handicap, și acelea ocupate, iar noi să fim obligați să parcăm pe interzis”, a spus însoțitorul persoanei cu handicap. 

Din păcate, astfel de situații nu sunt singulare. Chiar și autospeciale ale Ministerului de Interne au fost parcate pe locurile destinate persoanelor cu nevoi speciale. Semn că totul este o practică tolerată în acea zonă.

2 Comments on "FOTO. O persoană cu handicap nu are loc de ”șmecheri”, în municipiul Satu Mare!"

  1. Ce face poliția locală? De ce nu ridică aceste mașini, în tot orașul aceste locuri sunt ocupate de persoane care disprețuiesc persoanele cu dizabilități. Dacă mergeți în Oradea nu veți găsi niciun loc de parcare ocupat de alte persoane.

    View Comment
  2. Nu m-aș mira să fie ocupate chiar de polițiști

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Poliția Locală
FOTO. Șofer beat mort și scandalagiu, a făcut praf sensul de pe Drumul Careiului

Închide