FOTO. O primărie și-a reabilitat singură drumurile. Nu a așteptat după “stat”

Drumul comunal (fost drum agricol) care leagă drumul județean Satu Mare – Solduba de “Zona Oțeloaia” a fost modernizat de Primăria Homoroade, în baza unui proiect inițiat în 2014.

Pentru a dezvolta “Zona Oțeloaia”, Primăria Homoroade intenționează ca terenurile agricole situate pe cele două părți ale drumului comunal modernizat să fie trecute în “intravilan”, în noul Plan urbanistic general, aflat în lucru. În aceste condiții se vor putea construi case de vacanță sau pensiuni.

“Din păcate, există “binevoitori” care au grijă să transmită proprietarilor de terenuri că această idee a primarului o să-i coste foarte mult datorită diferenței de impozit! Eu cred că o să crească valoarea terenurilor și interesul pentru zonă, iar impozitul va fi mai mare doar pentru partea de teren cu categoria “curți-construcții” (aprox.3-5 ari/proprietate”, este mesajul primarului Simion Ardelean, postat pe Facebook.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. O primărie și-a reabilitat singură drumurile. Nu a așteptat după “stat”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Homoroade
Ce investiții! Livezi uriașe, de sute de hectare, în Țara Codrului. Milioane de euro investite

Închide