FOTO. O tânără din SUA își caută familia din Satu Mare. Haideți să o ajutăm


Laura Moldovan este o tânără născută în județul Satu Mare și care acum trăiește în New Jersey, Statele Unite ale Americii. Acum își caută familia naturală. Tânăra face un apel și îi roagă pe internauți să o ajute să își găsească părinții, dar să nu îi judece pentru că au abandonat-o. Romina spune că a crescut într-o familie iubitoare, nu i-a lipsit nimic, dar își dorește tare mult să își cunoască nu doar mama, ci și tatăl biologic, frații și rudele.

Redăm mai jos scrisoarea tinerei, postată pe pagina de Facebook/The Never Forgotten Romanian Children-Copiii niciodată uitați ai României:

”SALUTĂRI din New Jersey. Numele meu românesc a fost MOLDOVAN LAURA ROMINA. M-am născut “acasă” fără asistență medicală, în Localitatea GHILVACI, Județul Satu Mare, la data de 20 septembrie 1995. A doua zi, am fost internată la spitalul municipal CAREI. După nașterea mea, mama nu a mai fost de găsit în această localitate. Numele ei pe atunci era MOLDOVAN LAURA.

Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să o cunosc, să aflu ce sa întâmplat atunci. Foarte probabil am frați, surori. Cu găsirea mamei mele poate ajung să-l cunosc și pe tatăl meu biologic, la fel toate rudele din partea lor. Poate odată cu trecerea anilor și înaintarea în vârstă are regrete; probabil nu a cunoscut o altă cale, sau chiar o fi fost forțată să ia această decizie.

Pentru mine este important să știe că nu îi port nici o vină. Are tot respectul și dragostea mea. De-a lungul anilor m-am gândit continuu la ea. O port în suflet și în gând la fiecare pas. Vă rog să nu o criticați, nici să o judecați. Am crescut frumos într-o familie iubitoare și niciodată nu mi-a lipsit nimic. De a fi completă vreau să știu cine este mama mea.

Vă rog DISTRIBUIȚI prietenilor și pe grupurile unde sunteți membrii, cu speranța că apelul meu va ajunge la familia și rudele mele. Mulțumesc mult!”

Haideți să distribuim cu toții, să o ajutăm!Fii primul care comentează! despre "FOTO. O tânără din SUA își caută familia din Satu Mare. Haideți să o ajutăm"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. Minunea s-a produs! Casa distrusă a familiei din Lucăceni, refăcută!

Închide