FOTO. Oșanul acuzat de francez vine cu probe: ”Am plătit mașina, am toate actele”

Un cetățean francez a venit tocmai din Hexagon în localitatea Certeze pentru a-și recupera mașina. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de luni. Francezul, în vârstă de 45 de ani, vânduse o mașină unui localnic din Certeze, iar acum susține că cumpărătorul nu ar fi achitat câteva rate. Cu ajutorul GPS-ului instalat în mașina vândută, francezul a localizat-o în curtea cetățeanului român după care a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, care a indisponibilizat autoturismul în cauză până la finalizarea cercetărilor.

În schimb, certezeanul Ioan C. susține că francezul care l-a acuzat că nu i-a plătit ultima mașină nu ar spune adevărul (cu toate că și înainte îi plătise integral toate mașinile). Acesta a prezentat și o serie de documente bancare prin care – susține certezeanul – i-a plătit și ultima mașină.

Întrebat de ce francezul ar minți, Ioan C. a precizat că la mijloc ar fi niște aspecte care nu îi sunt imputabile lui, care mereu a fost un cumpărător de bună credință. Mai exact, niște amenzi mai vechi care figurează pe unele dintre mașini.

”Țin să informez că am plătit mașina în totalitate la domnul francez, prin bancă, cu ordin de plată , documente pe care nu le poate contesta nimeni, dețin doua chei și actul original al automobilului, etc. Domnul francez nu are nicio dovadă pentru ce afirmă, toate afirmațiile sunt false, fără nicio susținere, dar asta o să vedem la Tribunal”, spune cetățeanul român.

2 Comments on "FOTO. Oșanul acuzat de francez vine cu probe: ”Am plătit mașina, am toate actele”"

  1. Nu stiu de ce dar parca mai bine il cred pe francez

    View Comment
  2. Badea Gheorghe | noiembrie 6, 2019 at 08:31 |

    Au mai fost cazuri in care dupa vanzare sa apara la cateva luni amenzi neplatite de catre fostii proprietari,pentru ca francezul vinde masini folosite pe care le revinde, insa amenzile vin pe filiera vanzarii oprindu-se la el.Tot el trebuia sa faca acea contestatie,insa la el in Franta,pentru ca doar acolo se poate dovedi ceea ce el incearca sa faca in Romania.Acum certezanul poate sa-l dea in judecata si sa ceara daune de zeci de mii de euro !Si chiar ii recomand s-o faca !!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Certeze
Un francez a venit în Certeze să-și recupereze mașina! GPS-ul l-a ajutat

Închide