FOTO. PARADOX! Deși se muncește lent, lucrările la Podul Decebal, finalizate mai rapid?!

Surse din cadrul Primăriei Satu Mare, dar și anumiți ingineri consultați de către reporterii PresaSM, susțin că lucrările de reabilitare a sensului de coborâre-urcare a Podului Decebal se va putea finaliza înainte de termenul de 31 iulie, propus de către firma executantă. Pauzele lungi și dese sunt puse pe seama procedurilor tehnice sau a ploilor, iar întârzierea cu care se începe lucrarea dimineața este pusă pe seama faptului că muncitorii sunt aduși tocmai din județul Sălaj.

”Lucrările se vor termina mult mai rapid decât anul trecut. Anul trecut au fost niște probleme neprevăzute. Acum se cunoaște soluția”, susțin surse din Primăria Satu Mare.

Firma care execută lucrările și-a asumat public că va finaliza lucrările până în 31 iulie 2018. “Conform calculelor noastre, lucrările se vor finaliza până în 31 iulie. Vom avea o echipă de muncitori care va lucra numai la acest proiect”, a menționat reprezentantul firmei Ciprian Culciar.

Pe parcursul demarării lucrărilor, traficul greu dinspre Oradea va fi redirecționat pe traseul: str. Energiei – str. Magnoliei – Bulevardul Cloșca, iar autotrenurile care vin dinspre Baia Mare vor circula doar spre Bulevardul Cloșca, manevra spre dreapta, către Drumul Careiului fiind interzisă!

Fii primul care comentează! despre "FOTO. PARADOX! Deși se muncește lent, lucrările la Podul Decebal, finalizate mai rapid?!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre podul Decebal
VIDEO. INCREDIBIL. O femeie se plimba printre mașini, pe Podul Decebal!

Închide